Tilde tappar det i direktsändning: Här är skrattfesten

När något är riktigt roligt så kan det vara svårt att hålla sig för skratt, och extra ansträngande blir det när man vet att man verkligen inte får brista tappa det. Till exempel om man är programledare i direktsänd Nyhetsmorgon. Fast varför ska man hålla sig? Det gjorde inte Tilde de Paula Eby och Sebastian von Sivers när de startade onsdagsmorgonens sändning, och det verkade få många tittare på gott humör.

Tilde de Paula var mitt i ett skrattanfall när kameran började rulla för direktsänd Nyhetsmorgon under onsdagen. Kollegan Sebastian von Sivers gjorde ett tappert försök att hålla sig, men även han hade svårt att kontrollera skrattfesten när Tilde smittade av sig.

”Vi har väldigt kul på jobbet”

Vad exakt som fick programledarkollegorna att skratta så mycket innan sändningen är oklart, men kollegan Jesper Lindström försvarade sina kollegor på följande vis:
– Vi har väldigt kul här på jobbet och under reklaminspelningarna skojas det och skrattas mellan medarbetarna. Ibland hinner man bara inte samla sig innan reklampausen är slut, säger han och fortsätter:
– Man kan säga att det är lite extra sommarkänslor och glädje här på jobbet just nu.

Finns det något härligare än ett hjärtligt skratt? Dela gärna för att sätta ett leende på andras läppar idag.