Tittarna rasar mot TV4 – efter förolämpningen i direktsändning: ”Riktigt illa TV4”

TV4 står för flera av de mest sedda och älskade tv-programmen som sänds just nu, bland annat Så mycket bättre och Hellenius hörna. Men efter en miss i senaste avsnittet av det sistnämnda programmet får TV4 ett hagel av kritik mot sig.

Under söndagen var det bland annat hockeylegendaren Börje Salming som gästade Hellenius hörna, där han pratade om sin långa karriär, sina skador, och sitt privatliv.

”SKANDAL”

Men mitt i en mening avbryts stjärnan, då TV4 vill gå till reklam. Detta var något som inte gick hem hos tv-tittarna.

Dåligt det där med att det bryts för reklam mitt i Salmings mening. Men jag vill även passa på att poängtera en grej jag har stört mig på upprepade gånger under programmet. Flertalet gånger när det varit med en musikgäst som har avslutat programmet med en låt så bryts programmet mitt i artistens låt. Det har känts väldigt trist då man under hela programmet har suttit och sett fram emot liveframträdandet”, skriver en upprörd tittare.

 ”Hur kan ni bryta för reklam mitt i när Börje berättar om sitt i Toronto????”

”Bryta när legenden Börje Salming pratar SKANDAL”

Foto: Fredrik Sandberg / TT

Så svarar TV4

Efter att flera arga kommentarer dykt upp i TV4:s kommentarsfält svarar kanalen på kritiken, genom att förklara att det inte var meningen. I ett svar skriver TV4 att det var tekniska problem som tvingade dem att bryta just där.

Här kan du se ett inslag från Börje Salmings besök hos TV4.

Vad tycker du om det här? Dela gärna med dig av dina åsikter i kommentarsfältet.