Tittarnas ord – efter Lotta Engbergs agerande i ”Bingolotto”

Det har varit många turer kring ”Bingolotto” under den senaste tiden.

Efter en tids sjukdom tog Rickard Olsson beslutet att hoppa av programmet, och nu står det klart att Lotta Engberg kommer leda programmet resten av säsongen.

Men nu kommer TV4 äntligen med glädjande nyheter.

Det blev ett sorgligt besked för många tv-tittarna när Rickard Olsson berättade att han lämnar ”Bingolotto”, efter att ha blivit sjuk och tvingats ställa in sin medverkan vid flertal tillfällen.

”Det har självklart varit påfrestande psykiskt att inte kunna bidra som man önskar. Jag har dock under veckan testats negativt för coronaviruset och det känns skönt. Jag har också under 16 år jobbpendlat från Stockholm till Göteborg, vilket varit slitsamt. Nu vill jag, vilket inte minst världshälsoläget fått mig att inse, i första hand ta hand om min familj, säger han enligt ett pressmeddelande.

https://www.facebook.com/bingolotto/photos/a.149219517103/10157129273192104/?type=3&theater

Beskedet om ersättare i ”Bingolotto”

Sedan tidigare är det klart att Lotta Engberg kör resten av säsongen, men vem som kommer bli det permanent har TV4 ännu inte gett besked om.

”Vi står i början på arbetet med att hitta en ny programledare. Så där kan vi inte säga någonting ännu. Casper är ju för oss välkänd, då han gjort en insats som programledare under en enskild sändning. Han är en mycket bra kille. Vi kommer att titta på flera namn dock, och sedan bryta ner det till det vi finner bäst, och givetvis där personen ifråga vill anta uppdraget. Så vi får se framgent”, skriver Hans Sahlin, vd på Folkspel i ett mejl till Nöjeslivet.

Casper Janebrinks besked

Nöjeslivet har tidigare varit i kontakt med Casper Janebrink som hoppat in i programmet, och han avslöjade då att han gärna skulle vilja leda ”Bingolotto”.

– Jo, men jag har väl sagt det att vid sidan om Arvingarna så skulle jag kunna tänka mig att jobba som programledare. Det hade varit kul faktiskt, jag bara väntar på att de ska ringa. Hehe.

Även Rickard Sjöberg som har arbetat länge på TV4 gav besked till Nöjeslivet om han skulle kunna tänka sig ta an den rollen.

– Nej, jag är väldigt nöjd med den roll som jag har nu med det lotteri som jag jobbar för, säger han till Nöjeslivet.

Men i väntan på ersättare kunde tv-tittarna ändå njuta av ett fullspäckat program med Lotta Engberg under söndagen.

Hyllningarna till Lotta Engberg

Bland annat var dansbandet Larz Kristerz, Kalla Moraeus och Magnus Carlsson inbjudna.

Och hyllningarna till Lotta Engberg lät inte vänta på sig i kommentarsfältet efteråt.

”Lotta är ett proffs! Utstrålar glädje, lugn, och verkar empatisk!
Sen är hon fin att se på och har en snygg klädstil”, skriver en person på Instagram.

”Och med världens bästa Lotta så blir allt til guld”, skriver en annan.

Så underbart att se att trots förändringarna så gillar tv-tittarna det. Och vi kan inte annat än hålla med. Lotta Engberg är fantastisk!