Tittarnas oväntade kritik mot Jesper Börjesson – efter draget under Nyhetsmorgon

Foto: TV4

Nyhetsmorgon väcker alltid reaktioner.

Nu är det populäre programledaren Jesper Börjesson som står i centrum – efter tittarnas oväntade kritik. 

Här är anledningen bakom. 

TV4:s flaggskepp Nyhetsmorgon lockar varje morgon hundratusentals morgonpigga tittare. De finns där för oss som vill starta dagen med lite nyheter, samtal och ett och annat skratt.

Många är profilerna som går upp i ottan för att börja sända direkt från TV4-huset redan vid 06-tiden om morgnarna – allt för att vi ska få en så bra start på dagen som möjligt.

En mycket populär programledare som varit med i många år är som bekant Jesper Börjesson, här till höger i bild vid sidan av kollegorna Soraya Lavasani och politiske kommentatorn Marcus Oscarsson.

Jesper Börjesson har genom alla år gett oss intressanta intervjuer om både stort och smått – med kända och mindre kända personligheter. Här står han i köket hos Jamie Oliver. Året är 2013 och Jesper beskriver det som som ”kulinariska peak”.

Det här klippet från tidigare program visar varför tittarna tycker om Jesper så mycket – han har alltid nära till skratt och kan bjuda på sig själv då och då när det passar:

Men Nyhetsmorgon väcker mycket reaktioner av olika slag. Även en del frågetecken måste TV4 då och då gå in och räta ut i kanalens kommentarsfält på sociala medier. Som i det här fallet, då flera tittare riktar kritik mot klädvalet hos Jesper. Se på bilden här nedan:

Nyhetsmorgons Facebook-sida skriver flera tittare och frågar om Jespers två skjortor, vilket även Hänt rapporterat om.

”Jag måste bara fråga varför Jesper har två skjortor”, skriver en tittare som får medhåll av en annan.

”Jag undrar också inte snyggt”, skriver en tittare.

Svaret från TV4: ”Väldigt enkel”

”Kanske svårt o bestämma sig för vilken så blev det båda”, skriver en annan tittare.

Flera andra håller inte alls med om kritiken.

Men efter att frågetecknen trots allt rests så kände sig TV4 tvungna att gå in i kommentarsfältet och besvara frågorna från tittarna.

”Jag tror att svaret på den frågan är väldigt enkel. För att han helt enkelt vill och känner sig bekväm i de kläderna”, skriver TV4.

Vi tycker i alla fall att det var snyggt! Dela gärna vidare om du också uppskattar fantastiska Jesper som är en så bra programledare!

Här kan man se när Jesper och Soraya utmanar svenska mästarna i pappersflyg: 

[arve url=”https://tv4play.se/iframe/video/11983928″ /]

Exit mobile version