Tommy Nilssons glädjebesked – efter besöket vid Lill-Babs sjukbädd

Barbro ”Lill-Babs” Svensson fyllde 80 år för en vecka sedan – och fick massor av gratulationer från svenska folket.

Den folkkära och mycket omtyckta artisten och skådespelaren har legat på sjukhus en tid efter att ha drabbats av hjärtsvikt.

Samtidigt har döttrarna Kristin Kaspersen, Monica Svensson och Malin Berghagen berättat hur de läst upp folkets krya-på-dig-hälsningar för sin mamma, som nu verkar ha repat sig!

En som nyligen var och hälsade på Lill-Babs var Barbros tidigare svärson Tommy Nilsson, skriver Aftonbladet.

Tommy Nilsson stöttar sina barn när deras mormor ligger på sjukhus, och för ett par dagar sedan var de och besökte henne.

Tommy Nilsson är Barbros tidigare svärson. Foto: Janerik Henriksson/TT

– Det är alltid jobbigt när någon ligger på sjukhus förstås. Jag tänker inte så mycket på det nu, för hon är på bättringsvägen och det där kommer att gå bra. Men det är klart att jag vill finnas där för barnen. Men det gör jag, säger Tommy Nilsson till Aftonbladet.

”En dag”-sångaren, som är aktuell i TV4:s nya lördagsunderhållning ”Stjärnornas stjärna”, var tidigare gift med Barbros dotter Malin Berghagen. Tillsammans har de barnen Linn och Isak som är 22 respektive 15 år.

– Vi åkte upp och hälsade på Barbro och jag och barnen pratar med varandra om det, så det känns bra, säger Tommy och lägger till:

– Hon är på bättringsvägen och det där kommer att gå bra.

Foto: Fredrik Sandberg/TT

Så skönt att höra, Tommy! Vi önskar dig samtidigt all lycka i ”Stjärnornas stjärna”. 

DELA gärna denna underbara nyhet vidare för att visa stöd och kärlek till allas vår Lill-Babs.