TV4-bonden ertappad med 21 år yngre barnflickan: ”Har jobbat hos mig sen hon var 16”

Bonde söker fru är programmet som förenar bönder och singlar i hopp om att det ska slå gnistor. Flera av de tidigare bönderna har träffat sitt livs kärlek i programmet, och bildat familj efteråt. Men de finns också de som misslyckas med förhållandet som är tänkt att fortsätta när kamerorna slocknat.

Nu berättar programledaren Linda Lindorff om bonden som blev tillsammans med sin 21 år yngre barnflicka, istället för någon av deltagarna.

Älgbonden Daniel Johansson, 42, var med i Bonde söker fru 2015, där han letade efter kärleken. Under programmets gång slog det starka gnistor mellan honom och Alexandra Dahlström, 31, vilket ledde till att de blev ett par.

Men förhållandet blev kortvarigt, och paret bröt upp i slutet av säsongen.

Hittade kärleken i 18-årig barnflicka

Men Daniel behövde inte vara ensam länge. Faktum är att den rätte funnits framför honom hela tiden. Efter programmet fann han kärleken i då 18-åriga Anna, som var hans barnflicka. Det avslöjar han för Linda Lindorff, som delar med sig av uppföljningen på sin blogg.
– Hon bor ju först och främst i samma by och sen har jobbat hos mig sen hon var 16, 17 år, så man kan väl säga att vi känner varandra väl.

”Hon var ju så ung”

Daniel berättar för Linda att det var när Anna började bli äldre som han insåg att det fanns något där, efter att hon varit flörtig och ”övertygande”. Han berättar också att det var Anna, som nu är 21, som tog initiativet till första kyssen.
– Ja plötligt och plötsligt.. hon hade ju haft tankarna länge men jag såg henne inte på det viset. Hon var ju så ung. Men så sakteliga blev hon ju äldre och till sist förstod jag vad som höll på att hända, berättar han.

Klicka på pilen till höger i bilden för att se bonden Daniel tillsammans med kärleken Anna, 21. 

I år är det bönderna Per, Erik, Magnus, Simon, Henrik, Susanna och Marie, som letar efter den stora kärleken.

Låt oss önska årets bönder ett stort lycka till med att hitta kärleken. Dela om du också älskar att följa dramatiken i Bonde söker fru.