TV4 byter ut programledarparen – gör nya team

TV4:s Nyhetsmorgon är ett av Sveriges största tv-program. Förutom programmets innehåll så är det de folkkära programledarna som ger det sin enorma popularitet. Jag pratar bland annat om Jenny Strömstedt tillsammans med Steffo Törnqvist, Tilde de Paula med Sebastian Von Sivers, och så vidare.

Men nu händer det grejer på Nyhetsmorgon. Framöver sker två stora förändringar som inte kommer att undgå någon. Bland annat ett utbyte av programledare för särskilda dagar.

Det finns en anledning till att Tilde de Paula, 45, under flera år blivit framröstad som Sveriges bästa kvinnliga programledare. I Nyhetsmorgon är hon en av folkets stora favoriter, det märks inte minst på alla den kärlek som tittarna kommenterar på Nyhetsmorgons och Tildes sociala medier dagligen.

Tittarna kommer att få se mindre av Tilde de Paula

Därför var det inte alla som var positiva till Tildes besked som innebär att tittarna kommer att få se mindre av henne. Hon kommer nu att gå från att leda Nyhetsmorgons vardagar, till att endast synas i rutan på söndagar.

Den som vi istället får se mer av i veckorna är programledaren Jesper Börjesson, som är en erfaren och populär ledare även han.

Oväntad bakgrund mellan Tilde och Jenny Alversjö

Detta innebär att Jesper slutar att vara Tildes helg-kollega. Den som tar över hans roll är istället Jenny Alversjö.

 

View this post on Instagram

Min onsdagspartner. ??

A post shared by Jenny Alversjö (@jennyalversjo) on

Och för detta är Tilde glad. I ett inlägg på Instagram presenterar hon glatt sin nya helg-kollega, som hon också har en rolig bakgrund med. Både gick nämligen it högskolan tillsammans.

 

Och förutom att tittarna visar att de är ledsna att Jesper försvinner på lördagar så är reaktionerna på Tilde och Jenny som helg-ansvariga positiva:

”Sveriges mest proffsiga programledarduo! Och snyggaste!”

”Bästa teamet”

@tildedepaula Ja jag följer er hela tiden älskar morgon tv 4 med er ni är så gulliga och begåvade!!!”, är bara några av de många positiva kommentarerna.

Jag tror att det här kommer att bli toppen det också. Ingen av programledarna försvinner. De bara byter dagar. Dela gärna med dig av dina åsikter i kommentarsfältet.