TV4 tvingades evakuera tjejerna – nu varnar Linda Lindorff för nya händelsen i ”Bonde söker fru”

Årets säsong av ”Bonde söker fru” går mot sitt avgörande i TV4 – och på onsdagen ska tv-bonden Dennis Andersson göra sitt slutval.

Nyligen avslöjade programledaren Linda Lindorff att tv-kanalen tvingades ta till drastiska åtgärder på gården. Produktionen tvingades evakuera tjejerna när Dennis skulle tvingas välja vem av brevskrivarna han vill ha kvar. Detta på grund av alla starka känslor.

Nu – några veckor senare – varnar Lindorff tv-tittarna för detaljerna när Dennis ska göra sitt slutval.

”Jag kan inte minnas när i Bonde söker fru jag känt så mycket under ett val” skriver hon i sin blogg.

Foto: TT

Dennis Andersson ska göra sitt slutval i onsdagskvällens avsnitt av ”Bonde söker fru”.

Tidigare har känslorna svallat över på gården, och TV4 tvingades evakuera tjejerna när han skulle göra sitt dåvarande val. Lindorff beskrev då detta i sin blogg:

– Som ni vet var det redan innan valet väldigt stormigt med nervositet och gråt. När valet sedan är gjort är det så mycket känslor hos både Dennis och hans tjejer att vi måste ge honom att få en paus från all passion och dramatik. Dennis behöver vila sitt huvud och få sova en natt helt ostört för att att kunna tänka och göra rätt val. Vi får helt enkelt evakuera tjejerna på grund av allt för heta känslor…

Linda beskriver att även Dennis behövde tid till att få tänka efter.

– Av såna anledningar lät vi Dennis få en natt för sig själv efter valet. Han behövde få tid att tänka och känna utan närvaro av frestelser och förförande flört, skrev Linda i sin blogg då.

Nu, inför Dennis slutval, skickar Linda ut en ny varning:

TV4 (skärmdump)

”Bara tanken på valet ni kommer få se på onsdag ger mig magont. Det är Dennis som ska göra sitt slutval och det är utan tvekan årets mest känslosamma. Jag kan inte minnas när i Bonde söker fru jag känt så mycket under ett val” skriver programledaren i sin blogg på TV4.

Det står mellan Annie och Liselott för Dennis.

Lindorff skriver att tittarna gör bäst i att ladda med näsdukar – för avsnittet kommer bjuda på ”årets mest känsloladdade och tårfyllda farväl”.

”Det gjorde så ont i mig att se alla tårar, att se Dennis gråta, hur han våndas och hur känslosamt det blev under samtalen med både Annie och Liselott. Jag blir väldigt berörd så klart och jag är rätt säker på att även många av er kommer att fälla en tår eller två. Det här är väldigt starkt” skriver hon.

”Dennis följer sitt hjärta, och försöker att inte analysera för mycket utan gå på magkänsla. Vem han än väljer så är det gjort utav kärlek. Det blir ett spännande och känslosamt val. Och ni kommer att få se stor kärlek!”

Gilla och dela gärna vidare om du också är en trogen tittare av ”Bonde söker fru”!