TV4:s markering – veckor efter Soraya Lavasanis nya familjelycka

Soraya Lavasani, 38, gick på mammaledighet i början av mars – och i april fick tittarfavoriten en son.

Nu – några månader senare – skickar TV4 en tydlig markering om den omtyckta programledaren.

På Nyhetsmorgon har hon länge varit en stor tittarfavorit. Den alltid strålande Soraya välkomnar alltid tv-tittarna med ett varmt leende – som gör att vi känner oss optimistiska inför den nya dagen!

Men Lavasani har genom åren gjort mycket mer i tv-rutan – bland annat år 2015 då hon programledde TV4-Nyheternas direktsändningar från Stockholms gator med anledning av bröllopet mellan prins Carl Philip och prinsessan Sofia.

Foto: Frankie Fouganthin/Wikimedia commons

Men sedan i början på mars har tittarna fått klara sig utan Soraya Lavasanis nyfikna frågor och härliga humör i Nyhetsmorgon. Då gick hon nämligen på föräldraledighet och lämnade över programledaransvaret till sina duktiga kollegor.

”Min sista vecka på Nyhetsmorgon innan jag går på föräldraledighet. Känns både skönt och surrealistiskt på samma gång. Gäller att ta vara på varje minut ihop med Martin Järborg och resten av proffsen på redaktionen. Och inte minst, er tittare”, skrev hon då på Instagram.

Här syns Soraya tillsammans med den tidigare kollegan Jesper Börjesson innan denne lämnade kanalen strax efter årsskiftet.

Och i april fick alltså Soraya och maken Ralph Olsson en liten son! Familjen består sedan tidigare också av en storasyster!

Så här såg det ut i Nyhetsmorgon 2016 när Soraya berättade om sin stora gravidlycka då – och omfamnades genast av kollegan Jenny Strömstedt. Foto: TV4

Här var Soraya på besök i Nyhetsmorgon-studion med grabben till kollegornas och tittarnas stora glädje.

– I en värld som just nu präglas av mycket sorg, rädsla och ovisshet sprider du ett enormt ljus i mitt hjärta och i vår familj. Välkommen vår älskade son, skrev Soraya på Instagram efter förlossningen där hon också riktade ett stort tack till personalen på Södersjukhuset i Stockholm.

Sedan dess har hon alltså hälsat på i TV4:s Nyhetsmorgon och berättade då om den stora lyckan som tvåbarnsmor.

TV4:s markering med fotot – Soraya en viktig del i Nyhetsmorgon-laget

Och även om Soraya just nu är föräldraledig, så förblir hon en viktig del av det av tittarna så omtyckta Nyhetsmorgon-laget. Det bevisar inte minst det här nytagna fotot som TV4 lade upp som omslagsbild på programmets Facebook-sida under måndagen.

På bilden kan man se en strålande glad och föräldraledig Soraya stå sida vid sida med sina programledarkollegor.

Ha en underbar sommar, Soraya! Vi längtar tills vi får se dig igen i rutan!

Dela gärna vidare bilden för att önska Soraya en fin sommar.