TV4:s nya besked om Jenny Alversjö – efter sjukdomstiden

.

För två veckor sedan fördes Jenny Alversjö akut till sjukhus.

Tv-programledaren hade då avslutat en direktsändning i Nyhetsmorgon – och fick sen direkt åka till akuten med 40-gradig feber.

Nu ger TV4 besked om den populära profilens framtid. 

I förra veckan skrev Jenny i ett sms till tidningen Expressen och berättade om dagsläget.

”Febern är borta, infektionsvärdet har gått ner och smärtan går att hantera med värktabletter”, skriver hon till Expressen.

TV4:s besked om Jenny Alversjös framtid – kollegornas hälsningar

Nu ger TV4 besked om programledarens framtid.

Alversjö kommer att fortsätta vara borta från rutan, tills dess att hon är frisk. Då kommer hon tillbaka till Nyhetsmorgon igen!

– Jenny kommer tillbaka när hon är på benen, det dröjer förhoppningsvis inte allt för länge, skriver TV4:s presstjänst till Nöjeslivet.

För fem dagar sedan lade Jenny upp den här bilden på sin Instagram. Hon hade då fått fina krya på dig-hälsningar från kollegorna på Nyhetsmorgon.

”Jenny. Vi tänker på dig och hoppas du vilar och kryar. Stor kram”, skrev alla vännerna på Nyhetsmorgon till buketten.

Jenny skrev då så här: ”Har världens finaste kollegor! Tusen tack Åsa, Viveka, Johanna & hela Nymo-gänget. Enormt trött på att vara sjuk och längtar SÅ efter att vara tillbaka i Nyhetsmorgon.

Frida Nordstrand ersätter i Nyhetsmorgon

Efter att Jenny åkt in till sjukhus har sport-tv-profilen Frida Nordstrand hoppat in som programledare i Nyhetsmorgon. På torsdagen gjorde hon sin första sändning med Steffo Törnquist – och hyllades efteråt av tittarna. På fredagen var hon åter tillbaka i rollen som Nyhetsmorgon-ankare.

Det var i mitten på februari som Jenny Alversjö fördes till sjukhus omedelbart efter en direktsändning i TV4.

Direkt efter sändning började hon genast må dåligt och fick skickas akut med ambulans till sjukhus.

”Nu inlagd på njurmedicin och blir omhändertagen av fantastisk personal. Livet”, skrev Jenny Alversjö då i ett inlägg på Instagram där hon delar med sig av en bild från sjukhussängen.

Nyligen tackade också Jenny alla tittare som hört av sig och skickat kärleksfulla hälsningar till henne.

”Fattar inte riktigt hur torsdag 14 februari gick till. Men fem dagar senare är jag tillbaka i verkligheten. Så glad. Vill med hela mitt hjärta tacka för alla fina kommentarer. Har läst allt och det har varit ert fina stöd som fått dagarna att gå på sjukhuset. Tusen tack. Nu ska jag vila och bli stark igen så jag kan köra @nyhetsmorgon så snart som möjligt”, skrev Jenny den 19:e februari.

Krya på dig, Jenny! Vi saknar dig i rutan och hoppas att du snart är tillbaka när du är frisk! 

Dela gärna inlägget och skicka dina krya-hälsningar till Jenny.