TV4:s nya besked om Marcus Oscarsson – framtiden i Nyhetsmorgon: ”Gillar man Marcus så…”

För många tv-tittare har TV4:s politiska kommentator Marcus Oscarsson blivit en stor favorit.

Vid flera tillfällen har de hyllat honom i sociala medier, men nu ger TV4 ett nytt besked om populära tv-profilens framtid i kanalen.

För de som följer ”Nyhetsmorgon” har sett hur TV4:s politiska kommentator Marcus Oscarsson guidat tittarna genom den politiska världen både i och utanför Sverige.

I sociala medier har tv-profilen hyllats vid flera gånger och blivit ett populärt inslag i programmet.

När han återvände efter semestern i augusti var det många glädjerop från tv-tittarna och då berättade Marcus om glädjen över att göra comeback i kanalen.

”Ja, jag är tillbaka på riktigt nu den här veckan och min första vardag i TV-rutan är imorgon tisdag. Under hösten blir det svensk politik som vanligt men även extra mycket om det spännande USA-valet och i morgon bitti kommer jag tala om Michelle Obamas stora TV-tal som sänds i natt från Demokraternas konvent. Konventets final är fredag morgon då Joe Biden blir krönt som Demokraternas presidentkandidat. Donald Trump blir krönt som Republikanernas kandidat nästa vecka”, skrev Oscarsson i ett mejl till Nöjeslivet då.

Marcus Oscarsson
Foto: TV4

Hyllningarna till Marcus Oscarsson

När TV4 nyligen publicerade ett inlägg på kanalens Instagram om att Marcus kommer guida tittarna genom varje del av presidentvalet i USA fram till valdagen, överröstes tv-profilen av kärlek från tittarna.

”Du är såååå duktig och charmig”, skriver en person.

”Marcus är bara för härlig,han får mig att lyssna på politik,störtskön grabb”, skriver en annan person.

”Du är bara bäst Marcus!! Längtar efter att följa dig även detta val!”, skriver en tredje person.

TV4:s besked om tv-profilen

Men i inläggets kommentarsfält har tittare uppmärksammat någonting speciellt.

Eftersom Marcus Oscarsson kommer arbeta intensivt med presidentvalet, undrar en tittare om detta kommer innebära någon förändring för hur mycket han syns i rutan.

”Varför får Marcus så lite tid på lördagarna när han har så mycket intressant att berätta”, skriver en tittare till TV4.

Marcus Oscarsson
Foto: TV4

Men för den som har varit orolig för att se mindre av Marcus, kommer nu TV4 med ett glädjande besked.

”Gillar man Marcus så har man en härlig månad framför sig. Han kommer att medverka varje lördag som vanligt och med en USA-valskola på tisdagar. Marcus kommer även kommentera debatterna mellan Biden och Trump samt andra politiska utspel fram till valet den 3 november”, skriver Mia-Li Hallengren, pressansvarig för ”Nyhetsmorgon” i ett mejl till Nöjeslivet.

Så kul! Vi ser verkligen fram emot att få se mycket av dig Marcus! Jag kan inte vara den enda som uppskattar Marcus Oscarsson!

Följ oss gärna på Instagram, klicka här för att komma till oss på Nöjeslivet.