TV4:s nya framtidsbesked om ”Mandelmanns gård” – efter mardrömsbeskedet

Mandelmann

Foto: TV4

För en kort tid sedan meddelade Gustav och Marie Mandelmann det sorgliga beskedet att de har tvingat stänga ner sin gårdsbutik.

Beskedet tog förståeligt nog hårt på makarna som drivit butiken länge, men nu ger TV4 ett nytt besked om”Kristallen”-vinnarna.

“Mandelmanns kommer tillbaka som vanligt till jul, säger Paulina Bånge, pressansvarig på TV4 till Hänt.

Coronapandemin har slagit hårt på många branscher i vårt samhälle.

Inställda evenemang och en hård belastning på våra hjältar inom sjukvården har gjort att det har varit en minst sagt pressad situation.

Krisen har också slagit hårt mot makarna Gustav och Marie Mandelmann.

Foto: TV4

Sedan en kort tid tillbaka är deras gårdsbutik numera stängd, något som tagit hårt på dem.

– På sommaren brukar vi ha en gårdsbutik och bjuda in folk i vår trädgård för att visa hur vi jobbar – men det är helt stängt nu. Det kommer drabba oss väldigt mycket ekonomiskt också, sa Marie Mandelmann då till Expressen.

Tv4:s framtidsbesked

Makarna som tog hem pris på ”Kristallen”-galan meddelade där att de aldrig skulle sluta kämpa, och jobba för att de skulle kunna återvända med en ny säsong av ”Mandelmanns gård”, så länge tittarna vill hänga på.

Nu ger TV4 dessutom glädjande besked för alla som saknar makarna i rutan.

“Inspelningarna för nya säsongen pågår för fullt. Det känns extra roligt nu när Gustav och Marie knep ett fint pris på Kristallen-galan”, säger Paulina Bånge, pressansvarig på TV4 till Hänt.

“Mandelmanns kommer tillbaka som vanligt till jul och med en ny härlig säsong nästa år.”

Vilket glädjande besked! Detta ser vi verkligen fram emot och hoppas att ni snart kan öppna upp er gårdsbutik igen Gustav och Marie!

Följ oss gärna på Instagram, klicka här för att komma till oss på Nöjeslivet.

Exit mobile version