Två år efter makens död – Janne ”Loffe” Carlssons änka har funnit kärleken igen: ”Plötsligt blir man kär igen”

31 augusti 2017 somnade en av vår tids största och mest älskade skådespelare, Janne ”Loffe” Carlsson in.

Kvar lämnade han sig änkan Gurianne Sandven i stor sorg.

Nu berättar hon att hon återigen har hittat kärleken.

– Saknaden efter Janne har varit stor men jag inser ju att han tyvärr aldrig kommer tillbaka. Så jag har bestämt mig för att gå vidare, säger hon till Expressen.

Att förlora någon och försöka komma tillbaka till ett liv utan den personen, är oerhört smärtsamt. När man ska inse att du kommer aldrig mer få den personen igen och bara få vara med honom eller henne.

När Janne ”Loffe” Carlsson gick bort för två år sedan, 31 augusti 2017 lämnade han inte bara land i sorg.

Kvar lämnades också en familj och hans fru Gurianne Sandven som nu blev änka.

Att försöka hitta tillbaka till ett liv igen utan honom tycktes omöjligt, men nu berättar Gurianne att hon återigen funnit kärleken i livet.

– Vi har träffats tidigare via vänner i Norge. Men det var först i Kroatien i somras som vi liksom sågs igen och connectade lite. Och vi har träffats nu ett tag och känner att det känns bra. Det känns mysigt att ha någon nära igen om man säger så. Saknaden efter Janne har varit stor men jag inser ju att han tyvärr aldrig kommer tillbaka. Så jag har bestämt mig för att gå vidare. Det går inte att leva ett liv med förhoppning och väntan på en människa som har gått bort och lämnat en, berättar hon för Expressen.

Gurianne Sandven trodde aldrig hon skulle träffa kärleken igen efter att Janne ”Loffe” Carlsson gått bort. Foto: JONAS EKSTRÖMER / TT

Gurianne om Janne efter nya kärleken: ”Trodde han skulle vara min sista kärlek”

Engelsmannen som Gurianne nu har träffat, har hon just nu ett distansförhållande med, men i framtiden hoppas hon att de båda kan bo i samma land.

Och att kärleken skulle blomma upp, var något som hon allra minst hade väntat sig.

– Jag fyller 60 nästa år och har levt ett långt liv med Janne, och trodde ju han skulle vara min sista kärlek. Janne ville ju inte att jag skulle vara själv, men jag har ju inte letat efter någon. Utan lite öde kan man väl säga har fått oss samman. Så det känns bra när allting känns så hopplöst och ensamt och jobbigt, och sen utan att man vet om det så plötsligt så öppnas en ny dörr. Så det känns faktiskt helt underbart, säger hon till tidningen och fortsätter:

– Jag fyller 60 nästa år och har levt ett långt liv med Janne, och trodde ju han skulle vara min sista kärlek, säger änkan Gurianne. Foto: Fredrik Sandberg / TT

– När ens stora kärlek går bort och man förbereder sig på ett leva ensam och tror att det ska bli så och är ganska nöjd med det så småningom. Man har en hund och man har sitt arbete och man har sin vana och rutiner, och så plötsligt blir man kär igen helt oväntat. Så det känns helt otroligt.

Janne kommer aldrig att bli bortglömd men vi är glad för din skull att du funnit kärleken åter igen Gurianne!