Vändningen efter kritiken mot programledarna i Bingolotto – tittarnas nya dom: ”Bättre än Lotta”

Casper Janebrink och Agneta Sjödin är sedan tidigare programledare för TV4:s specialupplaga av ”Bingolottos sommarkväll”.

Tidigare har duon mött hård kritik från tittarna men efter senaste avsnittet verkar flera ha ändrat åsikt i ärendet.

”Briljanta programledare, kunniga, lugna och så trevlig stämning. Agneta du finner dig så bra i alla situationer”, skrev en tittare efter programmet på Nöjeslivets Facebook-sida.

Sommarsäsongen av Bingolotto rullar vidare och det var i glimrande solsken som säsongens tredje avsnitt gick av stapeln på Lisebergs camping, i Göteborg.

Förutom bingospel fick tittarna njuta av musik från sångerskan Helena Josefsson och ta del av tips i värmen från den återkommande gästen, Mikael ”Soldoktorn” Sandström.

Vid rodret, för att leda tittarna genom programmet, stod som vanligt programledarduon Agneta Sjödin och Casper Janebrink.

Programledarnas glädje

Tredje söndagen med ”Bingolottos sommarkväll” innebar även tredje gången tillsammans framför kameran för den nykomponerade programledarduon. 

Redan efter första avsnittet visade programledarna tydligt upp glädjen över att leda programmet. Efter premiäravsnittet publicerade de båda härliga bilder på Instagram.

”Vilken härlig premiär det blev med Bingolottos sommarkväll, hoppas ni gillade det”, skrev Casper Janebrink då på Instagram.

Och även inför söndagens sändning var stämningen på topp!

”Ett härligt väder idag på Askims camping, ikväll kör vi Bingolottos Sommarkväll, hoppas ni är med oss”, skrev Casper Janebrink på Instagram.

Kritiken

Men har inte varit lika glada över Agneta och Caspers insatser. Efter andra avsnittet kritiserades duon av flera tittare på Nöjeslivets Facebook-sida. De ansåg att programledarna pratade alldeles för mycket och att det var för mycket matlagning i programmet.

”Varför skall programledarna tjata och ställa alla dessa frågor till dom som ringer in till programmet? Tror ni verkligen att tv tittarna bryr sig? Snälla sluta babbla”, skrev en tittare då.

bingolotto
Foto: TV4

Nu hyllas duon

Under helgen vankades det återigen bingo och efter söndagens program var det med ett annat tonläge som tittarna delade med sig av sina åsikter.

Söndagens program hyllades nämligen stort och kanske anser nu flera av tittarna att programledarduon växt in i rollen.

Visserligen var matlagningsinslagen i söndagens avsnitt minimerade men i kommentarsfältet hyllades programledarna till skyarna.

”Bästa programledarna. Gillar både Kasper å Agneta Bättre än Lotta som är lite för gäll i rösten överhurtig å gapig”, kommenterade en tittare på Nöjeslivets Facebook-sida.

”Såg sista snutten av programmet. Nästan så jag skulle börja spela bingolotto igen om dessa två fick fortsätta vara programledare”, skrev en annan.

”Så bra! Briljanta programledare, kunniga, lugna och så trevlig stämning. Agneta du finner dig så bra i alla situationer. Ni är så bra tillsammans. Kram”, skrev en tredje.

”Underbar kväll med bingo, spel, underhållning och överraskningar. Hoppas verkligen BingoLottos Sommarkväll blir en årlig tradition”, skrev en fjärde.

Agneta Sjödin, Casper janebrink
Foto: TV4

Håller du med om att Casper och Agneta gör det bra tillsammans? Vad tyckte du om programmet? Lämna gärna en kommentar på Facebook!