Håkan fick tillbaka gnistan efter 50 med VitaePro: ”Jag är otroligt glad att jag vågade prova”

För Håkan Lindström, 65, från Karlskrona har det alltid varit viktigt att hålla sig aktiv. Men när han fyllde 50 år märkte han en förändring.
– Jag kände sliten, kroppen svarade inte på samma sätt.

Håkan Lindström är uppvuxen i Karlskrona men bor idag i Malmö. Till vardags driver han ett eget bolag inom arbetsmiljöutveckling och håller utbildningar runt om i hela Sverige.

Har du funderat på ett kosttillskott för muskler och leder? Just nu kan du prova för halva priset. Följ länken!

– När det blev pandemi fick man sadla om och lära sig hålla distansutbildningar.

Idag är det blandat mellan distans och på plats. Men det är roligare med det fysiska, jag älskar att träffa människor, säger han.

När vi når Håkan för en intervju är han, som vanligt, på resande fot. Han är på väg hem efter en utbildning han haft i sin gamla uppväxtstad och berättar att han redan hunnit med att föreläsa både i Höör och Jönköping under veckan som gått.

– Det är många som säger att man borde varva ner, flytta till Spanien, dricka vin och spela golf. Men det har aldrig varit min grej. Jag gillar att hålla i gång och har inga planer på att gå i pension.

Håkan Lindström

För att orka med ett högt tempo är det viktigt att ta hand om sig. För Håkan har träning och idrott alltid legat nära till hands.

Över 150 000 nöjda kunder! Testa och se om Vitapro kan hjälpa dig. Just nu utan bindning- eller uppsägningstid. Följ länken!

– Jag har spelat fotboll, handboll och simmat. Men simma är rätt tråkigt, för mig är springa roligare. Det är ett bra sätt att koppla av och samla tankar. Jag försöker ta mig ut och springa några mil i veckan.

Men för drygt 15 år sedan, i samband med att han fyllde 50 år,  kände Håkan att kroppen inte svarade på samma sätt som tidigare. Han kände obehag i lederna, kände sig sliten och började se sig om efter alternativ. Det var i samband med det som han kom i kontakt med VitaePro.

– Jag såg en reklam med skidåkaren Stig Strand och tyckte han verkade trovärdig så jag tänkte, ”det här måste jag våga testa”.

Det blev början på en ny vana för Håkan som har hängt med sedan dess.

–  Jag beställde VitaePro och började ta dem varje morgon. Det tog mellan en och två månader innan jag kände effekt. Men det hjälpte helt enkelt. Jag kände mig mycket bättre och jag orkade mer.

9 av 10 som använder VitaePro märker effekt på muskler och leder – och rekommenderar det till andra! Följ länken för att veta mer.

Idag är Håkan en stor förespråkare för kosttillskottet som innehåller flera ingredienser med gynnsam effekt på flera av kroppen funktioner, bland annat muskler, leder och hjärta.

– Jag skulle rekommendera alla att testa VitaePro, gammal som ung. Känner du att du inte orkar lika mycket som innan så ge det en chans och våga testa.

VitaePro innehåller ingredienser som är bra för flera funktioner i kroppen 

LEDER: VitaePro innehåller nu mer Boswellia serrata som bidrar till att hålla lederna bekväma.

MUSKLER: VitaePro innehåller vitamin D som bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion.

HJÄRTA: VitaePro innhåller omega 3-fettsyrorna DHA och EPA som bidrar till hjärtats normala funktion (vid 250 mg DHA/EPA per dag)

ENERGINIVÅ: VitaePro innehåller vitamin B12 och C som bidrar till att minska trötthet och utmattning.

IMMUNSYSTEM: VitaePro innhåller vitamin B12, C, D och selen som bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion.

SKYDDAR CELLERNA: VitaePro innehåller antioxidanterna selen samt vitamin C och E som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress.

Lär dig mer om fördelarna med VitaePro här