Agneta Sjödin om ensamheten – fann stöd i vännen Tilde de Paula

Youtube/Instagram

Hon berättar i Nyhetsmorgon att hon hämtat inspiration till boken från sitt eget liv. Även Sjödin har brottats med tankar om ensamhet när hon började närma sig 50 och då var singel.

– Att hamna i den där känslan av att vara ensam, utanför, att man inte får vara med och inte är lika eftertraktad. Jag vill komma åt de där känslorna. För jag tror att man kan applicera dem, inte bara på tv-världen, man kan känna så där, säger Sjödin i Nyhetsmorgon enligt tidningen.

I dag har hon dock träffat en ny partner, Martin Lamprecht, men när Sjödin levde med dessa tankar fann hon bland annat stöd hos sin vän Tilde de Paula Eby.

– Jag vet att vi hade en lunch, du och jag någon gång, och då tog jag upp de här tankarna och känslorna. Och du sa: ”Men Gud, så är det ju inte med dig”, säger Agneta Sjödin i Nyhetsmorgon.

– Men om jag jämför med hur det var då, när jag var precis mitt i smeten, jag hade ju så mycket jobb att jag hade magkatarr, jag stressade ju nästan ihjäl mig. Och så plötsligt försvinner allt successivt.

Här kan man se hela intervjun med Agneta:

Ensamhet kan vara svårt ibland. Då gäller det att finnas där för sina vänner som kanske känner sig ensamma. Dela gärna vidare för att uppmärksamma denna viktiga fråga!

Exit mobile version