Foto: Instagram @agnetasjodin/Fredrik Sandberg, TT

Agneta Sjödin visar upp stora förvandlingen – hyllas av tittarna efter raffiga beslutet: ”Så snyggt”

Vilken stilsuccé, Agneta!

Nu hyllas den folkkära programledaren av tittarna efter sitt beslut.

”Det här känns som en dröm”, skriver Sjödin på Instagram.

Hon har varit med länge i svensk tv, den folkkära programledaren och författaren Agneta Sjödin.

Genom åren har hon framför allt varit TV4:s ansikte utåt för klassiska underhållningsprogram som ”Fångarna på fortet”, ”Let’s dance”, ”Gladiatorerna” med mera. Hon har även synts i Kanal 5 i ”Över Atlanten” som visades i fjol.

Hälsingetjejen med den härligt uppmuntrande rösten och skrattet har vi under årens lopp också lärt känna via det numera obligatoriska tv-programmet kring nyår.

Hundratusentals tittare inleder det nya året med ”Agnetas nyårskarameller”.

Programmet har visats ända sedan 1995 med en paus under åren 2007-2011. Men sedan åtta år är det uppskattade underhållningsprogrammet – där tabbar och roliga incidenter som skett inom TV4 det gångna året visas – tillbaka i rutan.

Arkivfoto. STOCKHOLM 20100825 Agneta Sjödin var med när TV4 presenterade höstprogrammen under en pressträff på Rival. Sjödin är programledare för höstens Fångarna på fortet. Foto: Fredrik Sandberg/TT

Agneta Sjödins avgörande beslut inför Nyårskaramellerna

Nu berättar Agneta Sjödin via sin Instagram att årets förberedelser inför nyårskaramellerna är i full gång – och en avgörande ingrediens är redan på plats.

Klänningen som hon provat ut hos stjärndesignern Lars Wallin.

Nu visar hon upp den färgglada och läckra kreationen som hyllas rejält i kommentarsfältet.

”Klädprovning hos Lars Wallin igår, inför mina Nyårskarameller. Det här är vad vi kom fram till. Inte så glittrigt, mer elegant couture, stilfullt och klassiskt. Älskar det!”, skriver Agneta och fortsätter:

”Det ska ju inte bara vara snyggt, man ska ju trivas också och känna att det är ens stil. Och det här känns som en dröm, dessutom fickor i kjolen – avspänt och kaxigt mitt i elegansen. Kram”.

Valet hyllas unisont av tittarna. Inlägget har i skrivande stund fått över 500 kärleksfulla och uppmuntrande kommentarer från förväntansfulla tittare.

”Åh så snyggt – håller med viktigt att trivas också”, skriver en tittare som får medhåll av många andra. Omdömena lyder: ”Sååå snyggt!!” och ”men wow så fint Agneta”.

”Varje gång jag ser dig i klänning på en bild tänker jag på vad mina föräldrar sa när du i min barndom var programledare för Fröken Sverige: ”Agneta är vackrast, i år igen”, skriver en tittare i kommentarerna.

Även artisten Charlotte Perrelli har valt att ge sin dom på klänningsvalet. Hon instämmer i hyllningskören.

”Wow!!!!!! Du är sååååå snygg!”, skriver Perrelli till Agneta som verkar glad över alla svar hon fått.

https://www.instagram.com/p/CHXIs8Jr0Z_/

Fotnot: Här kan man följa Agneta på Instagram!

Dela gärna vidare inlägget för att hylla en av våra riktigt skickliga programledare som bjudit oss på underhållning i så många år!