Albin Lee Meldau hyllas efter framträdandet i ”Nyhetsmorgon”

Albin Lee Meldau gästar Nyhetsmorgon.

Foto: TV4

När Albin Lee Meldau gästade ”Nyhetsmorgon” passade han på att bjuda Jenny Alversjö och gänget på ett liveframträdande. Det blev en succé som fick tittarna att utbrista i ett stort jubel.

Vilken stjärna han är. Den rösten.. man får gåshud. Albin var behållningen idag”, skriver en följare på ”Nyhetsmorgons” Instagram.

De senaste åren har Albin Lee Meldaus karriär gått i raketfart. Han uppmärksammades först när han medverkade i ”Så mycket bättre” år 2018, och när han återvände till programmet fyra år senare visade han återigen sin unika och vackra sångröst.

Under sommaren har Albin haft flera minnesvärda uppträdanden, bland annat när han sjöng för kungafamiljen på prinsessan Victorias födelsedag och när han delade Sollidenscenen med Molly Hammar i ”Allsång på Skansen”.

Albin Lee Meldaus nya framgångar

Hösten ser också fullspäckad ut för honom. Albin planerar en arenaturné och har nyligen släppt sitt nya album, ”Discomfort”.

I samband med dessa framgångar gästade han programledaren Jenny Alversjö i ”Nyhetsmorgon”, där han berättade att Molly Hammar också kommer att följa med på turnén. Då passade han även på att dela med sig av hyllningar till vännen och kollegan.

– Hon är underbar, jag har verkligen hittat något där med henne. Hon är så bra att det är orimligt faktiskt, vi har ett bra samarbete, säger Albin i ”Nyhetsmorgon”.

LÄS MER:
* Albin Lee Meldau och Molly Hammar hyllade Victoria – kungafamiljens reaktion

När det kommer till hans egna förväntningar på turnén säger han:

– Jag känner alltid så att ”det kommer inte komma någon” så blir jag lika varje besviken över att det inte var fler, säger Albin Lee Meldau.

Albin kommer att uppträda i flera städer, inklusive Sandviken, Kalmar, Stockholm och hans älskade Göteborg. Men när han börjar nämna platserna börjar nerverna sätta in.

– Nej, nu blir jag nervös, säger Albin.

Albin Lee Meldau hyllas efter spelningarna i ”Nyhetsmorgon”

Innan han satte sig ner i soffan för att prata om den stundande turnén, bjöd Albin på två låtar från sitt nya album, live i studion.

LÄS MER:
* Albin Lee Meldau försvarar Molly Hammar efter Allsång på Skansen – ilskan efter elaka hånen

Tittarna verkade verkligen uppskatta hans musik – när ”Nyhetsmorgon” delade ett inlägg om Albins besök, fylldes kommentarerna nämligen med varma hyllningar.

Vilken fantastisk röst den killen har”, kommentarer en person.

Albin du med din känslosamma röst och dina fina texter var kärlek denna för middag. Du är bäst, bäst alltid”, tillägger en annan.

Du är så bra Albin. Underbar röst!”, skriver en tredje.

Det här är verkligen värt att se!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version