Anders Bagges stora livsändring – nya draget efter alla år i Idol-juryn

Här är Anders Bagges nya karriärsdrag.
Musikprofilen kliver in i nya showen.

I fredags var det premiär för nya radioprogrammet ”Maracaz” i Mix Megapol – med programledarna Arantxa Álvarez och Anders Bagge.

Det innebär ett nytt steg för Anders Bagge, som efter över ett decennium i Idol-juryn i TV4 nu också parallellt med detta alltså även kommer att sända radio.

Nu berättar den omtyckte musikprofilen varför.

STOCKHOLM 20211001 Idol-juryns Katia Mosally och Anders Bagge under säsongens första fredagsfinal av TV4:s Idol 2021. Foto: Pontus Lundahl / TT

– Jag älskar radio och borde egentligen börjat med det för länge sen! Det ska bli riktigt kul att köra igång tillsammans med Arantxa, hon är snabbtänkt och har en otrolig charm och humor, säger Anders Bagge i ett pressmeddelande.

I programmet utlovar Bagge en blandning av intressanta gäster, roliga tävlingar, Idol-snack och den bästa helgmusiken.

”Sveriges charmigaste gullgubbe”

– Det ska också bli kul att bjuda svenska folket på DJ Rob Wåtz coola mashups som han skapar unikt för vårt radioprogram, säger Anders Bagge.

Arantxa Álvarez har tidigare arbetat med honom, och hon ser fram emot ett kärt återseende.

– Bagge var en av de första personerna jag träffade i branschen när jag själv sökte till Idol 2013. Nu åtta år senare, med en massa radiotimmar i bagaget, ska jag få sända tillsammans med Sveriges charmigaste gullgubbe. Snacka om att cirkel är sluten, det kommer att bli toppen!, säger Arantxa Álvarez.

Programmet sänds på fredagar mellan 17-20 i Mix Megapol.

Anders Bagge
Foto: TV4

Vad tycker du om detta? Skriv gärna en kommentar på vår Facebook-sida!