Anders Lundins gåva till Gustav Jacobsson – efter uttåget ur Robinson: ”Njöt varje sekund”

Efter en lång och spännande säsong av realityserien Robinson så en vinnare korats och hela gänget har sedan länge lämnat Filippinerna.

Anders Lundin valde att ge deltagaren Gustav Jacobson en särskild gåva efter tävlingen.

Robinson är realityprogrammet som sedan 90-talet varit en riktig tittarfavorit.

I programmet får vi följa med när ett gäng deltagare i två olika lag får leva tillsammans på varsin strand med knappa resurser.

Under veckornas gång får de dessutom tävla mot varandra och det gäller att hålla sig på god fot med sina lagmedlemmar för att inte bli utröstad i öråden.

Efter sammanslagning, ytterligare öråd och spännande finaltävlingar så stod det klart att vinnaren av denna säsong blev Olivia Lindegren, 27.

En utav de som inte tog sig hela vägen till finalen var Gustav Jabobson, 27. Det var många som hejade på honom men tyvärr räckte det inte hela vägen fram. Gustav slogs ut i en utslagstävling och fick lämna Robinson i samma avsnitt som Pelle Flood, 28.

Det blev ett minst sagt känslosamt avsked då Gustav blev tvungen att lämna Robinson. Tårarna låg i luften och efter att ha kramat om programledaren Anders Lundin lämnade han stranden.

Foto: TV4

Anders Lundins gåva till Gustav

I en ny uppdatering på Instagram så delar både Anders Lundin och Gustav Jacobson med sig av deras möte efter tävlingen. Där framkommer att Anders bjöd Gustav på en öl.

Har för tillfället slut på immuniteter och immunitetsförgörare… Men en öl kan man ju alltid bju på. Skål och bra jobbat, Gustav”, skriver Anders Lundin i en story på instagram.

Anders Lundin och Gustav i Robinson
Foto: Instagram/@anderslundinofficiell

Och Gustav delade i sin tur en egen bild där han tackar Anders för ölen. Det är oklart i vilket sammanhang som bilderna tagits i.

Ja nu var det slut med hemliga immuniteter och blodshämnder och grejer. Men jag fick den där ölen. Den där ölen! Så ödmjukt tack för den @anderslundinofficiell och tack för showen du bjöd oss på! Vi njöt varje sekund. Det var jävlaranamma kul!

Anders Lundin och Gustav i Robinson
Foto. Instagram/@gustavjacobson

Vilka härliga bilder! Ni är riktiga stjärnor båda två!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev