Foto: TV4

Bonde-Anders om beslutet att lämna gården i ”Bonde söker fru”

Han har charmat både tv-tittarna och brevskrivarna med sitt härliga skratt och varma utstrålning i ”Bonde söker fru”.
Samtidigt tvingas Anders Mood också lämna gården under inspelningarna.
Nu bekräftar han vad som är orsaken bakom beslutet, skriver Hänt.

Lyssna på Rickard Olssons nya succépodd här:

Anders Mood har på kort tid blivit en stor tittarfavorit i höstens ”Bonde söker fru”. Med sin varma utstrålning har bonden från Näsviken charmat brevskrivarna ordentligt. Det började redan på Sundbyholms slott, då Anders tog med sig sina dejter på en gemensam aktivitet. Det bjöds på sång, dans och öl när Anders ville fira Oktoberfest på klassiskt Bayerskt vis lite grann i förtid (programmet spelades trots allt in i somras).

Till slut har han nu valt ut fyra brevskrivare som fått komma med till gården i Hälsingland. I onsdagens avsnitt fick tv-tittarna för första gången hänga med in i huset och följa det fortsatta dejtandet.

Anders ägnade gott om tid till såväl MinnaHannaSanna och Emma som alla har fått följa med till gården.

Den charmige bonden har också ett barn sedan ett tidigare förhållande.

– Jag har haft en underbar uppväxt här och det vill jag återuppliva, det ska vara mycket folk och ungar som har roligt, säger han till Hudiksvalls Tidning.

På frågan hur en tjej ska vara för att han ska falla för denna svarade han:

– Det räcker att se hur man klappar ett djur eller tar hand om ett barn, att man har känsla för det, då smälter jag. Jag tycker om artighet och ödmjukhet.

Och just det faktum att Anders har ett barn har också påverkat inspelningarna lite då och då i ”Bonde söker fru”. Bonden har nämligen tvingats gå ifrån dessa vid valda tillfällen – för att helt enkelt se efter sonen.

– Jag passade på någon gång ibland när det var ca 1,5 timme lugnt med inspelning med mig. Men att tjejerna skulle spela in massa saker den tiden. Så då passade jag på att åka till grabben, skriver Anders till Hänt.

Att produktionen var så förstående med Anders situation är någonting som han är tacksam för.

– Det var fint att man kunde göra det. Alla som har barn vet, att det är jobbigt att vara ifrån dem, skriver Anders.

LÄS MER: