Ann Wilsons revansch – efter petningen i Let’s Dance

Efter 18 säsonger i ”Let’s Dance” tvingades Ann Wilson lämna programmet – men nu avslöjar hon sina nya planer.

Den populära jurymedlemmen kommer snart att dyka upp i rutan igen, den här gången i ett helt nytt program på en annan kanal.

Vilken underbar pressdag ,vilket gäng jag haft förmånen att jobba med!”, skriver Ann Wilson på Instagram.

För två år sedan kom TV4 med beskedet att flera program skulle läggas på is. Ett av dem var långköraren ”Let’s Dance” som länge hade varit ett av kanalens största underhållningsprogram.

Dansprogrammet hade premiär 2006 och pågick fram till 2023 innan det tvingades till en paus. Men pausen skulle visa sig bara vara på ett år då TV4 meddelade att ”Let’s Dance” skulle komma tillbaka 2025.

Men det många inte visste då var att det även skulle genomgå betydande förändringar. Nyligen kom två av jurymedlemmarna som varit med från start med dystra besked – de tvingades bort från program.

Det handlade om Dermot Clemenger och Ann Wilson som satt i jurybåset redan under den allra första säsongen.

Ann Wilson petades från Let’s Dance

Ann meddelade den sorgliga nyheten på sin Instagram där hon tackade för sina 18 säsonger i programmet.

Det är med sorg i hjärtat men med en jätte stor dos av stolthet och tacksamhet som jag vill dela med mig att min resa i Lets Dance juryn är över! 18 säsonger av magiska ögonblick, känslostormar och ofantligt många skratt!”, skrev Ann på Instagram.

Samtidigt meddelade hon att beslutet inte var upp till henne, utan kanalen hade redan bestämt sig att gå en annan väg inför nystarten.

”Produktion och TV4 meddelade i veckan om deras förändring av programmet och jag kan bara önska dem all lycka på vägen!, skrev Ann och fortsatte:

”Min kärlek till dans började som liten tjej i Helsingborg och tagit mig över världen och många mästerskap i bagaget så att få avsluta en idrottskarriär med 18 säsonger av att sprida danskärlek i TV har varit inget mindre än en dröm!”

Ann avslutade meddelandet med att tacka alla som har varit inblandade under hennes långa tid med ”Let’s Dance”.

Tack produktionsbolaget Mastiff och TV4 för resan, tack alla fina dansare som guidat och inspirerat deltagarna! Till alla deltagare som vågat, kämpat och älskat sina Lets Dance-resor , tack för dansen!

Sist men inte minst programledarna som jag haft förmånen att dela min tid med och bästa jury kollegerna Dermot och Tony!

Ann Wilsons revansch efter TV4:s beslut om ”Let’s Dance”

Men den som är ledsen över att Ann försvinner från programmet kan glädjas över att jurymedlemmen inte försvinner från tv helt. Nu kommer nämligen Wilson med ett nytt besked om framtiden.

Nu byter hon både program och kanal, då hon ska medverka i ”Kompani Svan” som går på Kanal 5, och Max. Det skriver hon på Instagram efter att ha varit på en pressdag för programmet.

Vilken underbar pressdag ,vilket gäng jag haft förmånen att jobba med!
Inget kunde förbereda mig, det va en av mina tuffaste utmaningar någonsin, men jag fick med mig livsläxor! Från glamour till försvaret!

Förutom dansaren ska även Julia FranzénKennet AnderssonÖzz NûjenJens ByggmarkElin HärkönenFredrik HallgrenAlexandra ZazziRenaida Braun och Sebastian Tadros medverka.

”Kompani Svan” har premiär den 2 september i Kanal 5.

Vi önskar dig all lycka, Ann Wilson.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev