Anna Brolins nya besked om ”Farmen” – förändringarna i programmet: ”Väldigt intressant start”

Inspelningen av realityprogrammet Farmen är i full gång i den lilla småländska orten.

Nu berättar Anna Brolin hur programmet kommer att göras om från grunden.

Realityserien Farmen hade sin första premiär redan år 2001 i TV4. Sedan dess har det blivit många säsonger av programmet.

Sedan 2021 är det den folkkära Anna Brolin som tagit över facklan som programledare, vilket hon gör med bravur tillsammans med deltagarnas mentor Hans Wincent.

I programmet får ett gäng deltagare lära sig att leva på en bondgård enligt gamla seder och vanor. De får utföra sysslor för att klara av överlevnaden samtidigt de tävlar om den åtråvärda titeln – att bli årets farmare.¨

Men vägen dit är tung och brokig då ingen av deltagarna har några, eller få, kunskaper om hur man tar hand om en gård med allt vad det innebär.

Förändringarna i Farmen

Inför årets säsong, som spelas in i Skillingaryd i detta nu, så har det skett en del förändringar i upplägget.

Anna Brolin har för Expressen avslöjat att det i den kommande säsongen kommer att vara två lag som tävlar mot varandra och som bor på olika gårdar.

– Den har varit väldigt spännande. Jag kan väl avslöja att vi har lite nyheter i programmet som gjort att det har blivit en väldigt intressant start, säger Anna Brolin till Expressen.

Och liksom varje säsong så tenderar deltagarna att bjuda på en del dramatik.

– Det är lite dramatik så klart, och sjukt spännande. Men än så länge är det inga blodiga skador, det har ju varit lite yxor och sånt där inblandat som har hamnat fel. Vissa har blivit insektsbitna, men inget dramatiskt, säger Anna till tidningen.

Så spännande det ska bli med den nya säsongen!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev