Anne Lundbergs besked om framtiden i ”Antikrundan”: ”Inte fel att byta programledare…”

Anne Lundberg firar 20 år som programledare för SVT:s flaggskepp ”Antikrundan”.

Nu ger hon besked om framtiden.

– Jag har all förståelse för om SVT vill förnya och tillsätta en annan programledare, så ser livet ut, man har förnyat ”På spåret” och det blev jättebra, säger hon till Expressen.

Anne Lundberg har rest land och rike runt med Antikrundan i två decennier. I sommar är det nämligen hennes tjugonde år som programledare för den omåttligt populära SVT-serien.

I en intervju med Expressen berättar hon nu om framtidsplanerna. I dagsläget har hon inga planer på att sluta.

– Det är ett jättehärligt program som jag älskar och kommer fortsätta göra tills det blir någon annan som ska göra det. Eller om jag av någon annan anledning ska sluta, men jag har inga planer på att sluta i dag, säger hon till tidningen.

Lundberg får frågan om hon är orolig om SVT har andra planer.

– Nej men jag menar det är väl inte fel att byta programledare ibland. Det gör man ju ibland i olika program. Så ser livet ut – och jag står inte och faller med det, säger Anne Lundberg.

Anne Lundberg: Jag förstår SVT

Programledaren har dock förståelse för om SVT skulle vilja byta ut henne.

– Jag har all förståelse för om SVT vill förnya och tillsätta en annan programledare, så ser livet ut, man har förnyat ”På spåret” och det blev jättebra. Melodifestivalen förnyar man varje år, så det är ju inte konstigt om SVT vill byta ut mig. Men så länge de inte säger någonting så kör jag på.

Nu håller vi tummarna för att SVT inte får för sig att byta ut Anne.

Dela gärna om du vill att hon fortsätter som programledare.