Foto: TV4

Annika Pettersson har 11 av 13 barn med maken Conny – så ser barnen ut alla år efter ”Familjen Annorlunda”

Familjen Pettersson från Tidan, utanför Skövde, presenterades i den 8:de säsongen av ”Familjen Annorlunda”.

Och mycket har hänt i familjen på de åtta åren sedan familjen medverkade i programmet.

Se hur hela det brokiga gänget ser ut idag!

Familjen Annorlunda är programmet där familjer med fler barn än normen försöker få ihop sina livspussel.

Men med många barn – och ännu mer kärlek – blir det sällan en lugn stund.

En av familjerna som tillkom i den åttonde säsongen var familjen Pettersson med mamma Annika Pettersson, som drömde om att få elva barn; och pappa Conny Pettersson.

Foto: TV4

När familjen presenterades bestod den av sju barn, med en åttande på ingång. Sedan dess har familjen vuxit i antal och det finns idag hela 13 barn:

Simon, Linus, 20, Rasmus, 14, Jonathan, 13, Noah, 12, Isabella, 10, David, 9, Juliet, 7, Ninja, 6, Lovis, 5, Anton, 4, William, 3, och Charlie, 0,5.

När Annika och Conny träffades hade de varsin son. Resterande 11 barn har de gemensamt.

Så lever Annika Pettersson idag

Annika är fortfarande gift med Conny och makarna firade nyligen 13 år som gifta. Paret delade den stora lyckan på Instagram.

Idag för 13 år sedan vart vi man och fru, så idag är det ju även vår bröllopsdag. Galet egentligen, 13 år. Spetsbröllop. I 13 år har vi passerat både berg och dalar, både ljus och mörker. Många fina stunder men också djup sorg och förtvivlan”, skrev Annika och fortsatte:

Han är lugnet själv (nästan för lugn ibland) medans jag är stresshönan, virrpannan och bossen som sätter honom i arbete

Annika har även utbildat sig till förskollärare och tog sin examen i juni förra året efter 3,5 år.

Ja. Krossa den där jantelagen. Att som vuxen gå in och göra det här – det var en utmaning. Men utmaningar är till för att genomföras och klaras! Nu står jag här, minns fortfarande första dagen på utbildningen. Idag, 3,5 år sen starten har jag klarat alltihop och kan titulera mig som färdig förskollärare.”, skrev Annika på Instagram.

Sex månader efter sin examen fick Annika sitt 13 barn. Och skrev på Instagram att det minsann blir sista gången.

För detta är sista gången denna mammakropp ger liv åt en annan människa, och det valet känns så självklart i detta nu.”, skriver Annika.

Nu har ändå drömmen om 11 barn överträffats med råge!

Så ser barnen ut idag – 8 år efter ”Familjen Annorlunda”

Flera av barnen lärde vi känna under de två säsongerna som Petterssons medverkade i ”Familjen Annorlunda”.

Men nu har det gått många år sedan vi senaste såg dem och det har dessutom tillkommit nya familjemedlemmar.

Låt oss kika igenom vad alla 13 barn gör idag.

Simon Pettersson

Äldst i familjen är Simon är idag 21 år gammal. Annika visar inte längre honom på sina sociala medier.

Simon har inte synts till på mitt konto på 2,5”, har hon kommenterat under en bild.

Men nedan kan man se Simon i en familjebild från 2021. Han står i mitten med en keps och en grå luvtröja på sig.

Linus Pettersson

Linus Pettersson är näst äldsta sonen och fyllde 20 år i januari, tidigare i år. Enligt Annika fick sonen nyligen ett jobb, men mamman specificerar inte vad jobbet innebär.

Linus har fått jobb! Efter hans första arbetsintervju hade jag som en sjukt bra magkänsla, och typ en vecka senare ringde dom för att meddela att han fått det. Han är ju både förvånad och väldigt glad förstås, och på måndag tas det nya klivet in i arbetslivet!

Rasmus och Jonathan Pettersson

Bröderna Rasmus och Jonathan är idag 14, respektive 13 år gamla. Och de har sannerligen växt i storlek sedan tiden i programmet.

Nedan syns de bredvid 180 centimeter långa pappan Conny.

Noah Pettersson

Noah är idag 12 år gammal. Förra året fick sonen genomgå en operation då han hade förstorade halsmandlar och en förstorad körtel bakom näsan.

Operationen verkade gå bra då mamma Annika delade en bild på sonen under 12-årsfirandet.

Isabella Pettersson

Isabella har fem äldre bröder men är äldsta dottern i familjen. Hon är 10 år gammal och kunde fira födelsedagen ihop med Noah då de är födda runt samma tid på året.

Idag var det dags igen. Födelsedag. En kort tid efter Isabellas 10-årsfirande var det idag dags för Noahs 12-årsfirande. Vår familj har därmed gått in i en väldigt intensiv period av födelsedagar, november, december och januari är rätt födelsedagstäta. Bella fyllde år den 12e november och nu var det Noahs tur.”, skrev Annika på Instagram.

David och Juliet Pettersson

Det skiljer ett år mellan sonen David, 9 och dottern Juliet som snart fyller 8.

De verkar dela ett intresse för fotboll med de två äldre syskonen Jonathan och Isabella. Alla fyra deltog nämligen i något som kallas för ”Klassfotbollen”, tidigare i år.

På bilden nedan syns de fyra syskonen efter en lång dag av flera timmars spelande.

Ninja Pettersson

Namnet Ninja kan låta som ett smeknamn, men under en frågestund på Instagram bekräftade Annika att det är dotterns riktiga namn.

I samband med Ninjas 6-årsdag berättade Annika om dotterns intressen och personlighet.

Idag fyller hon 6 år. En tjej full av vilja och envishet, med ett humör som liknar en tonåring ibland. En kärleksfull tjej, med omtänksamhet och ödmjukhet så det räcker till en hel by och lite till. En tjej som älskar Minecraft och dinosaurier över allt annat.

Lovis Pettersson

Näst på tur är dottern Lovis som nyligen fyllde 5 år. Hennes största intresse verkar för tillfället vara barndans, som hon deltar i med en vän från förskolan.

Tidigare i år delade Annika en bild från en av danslektionerna där dottern ser ut att stortrivas med den nya söndagsaktiviteten.

Anton Pettersson

Efter tre raka döttrar fick makarna Pettersson ännu en son. Anton, föddes under 2020 och är idag 4 år gammal.

Anton är intresserad av bilar och motorer, vilket Annika berättade om på Instagram.

Han visade sitt intresse för bilar även för bvc, ja det är liksom det viktigaste i livet om man frågar 3-årige Anton. BILAR. Stora och små, höga och låga, kurviga och kantiga, blå och röda. Bilar överallt! Ja visst finns det utrymme för en och annan traktor eller buss också, kanske en mc om dagen är rätt. Men motor måste den minsann ha!

William Pettersson

En månad efter sonen Antons födsel meddelade Annika att hon väntade sitt tolfte barn. Och det blev sonen William som föddes under försommaren 2021.

Det blev en dramatisk förlossning som Annika berättade om för tidningen Mama.

– Jag mår bra efter omständigheterna. Det blev en ganska turbulent och dramatisk förlossning. Jag tappade cirka två liter blod och dras med lite huvudvärk och yrsel nu efteråt. Men i övrigt mår jag som jag brukar efter förlossningar.

Vidare fick ”Familjen Annorlunda”-profilen frågan om de skulle kunna tänka sig skaffa fler barn.

– Vi stänger ingen dörr och det finns chans att det blir en kotte till framöver. MEN inte just nu. Denna förlossning blev så pass omtumlande att jag vill låta kroppen vila lite och sen får vi se hur vi känner om nåt år eller så. Då hinner vi landa lite i allt och kroppen får en chans att repa sig. Men visst finns en inre känsla av ”kanske en till”, det ska jag inte förneka, svarade Annika.

Här är en bild på William från 3-årsdagen!

Charlie Pettersson

Även om det dröjde ett par år skulle barnen få ännu ett syskon. Dottern Charlie föddes nämligen i december 2023, bara månader innan Annikas 40-årsdag.

Välkommen älskade lilla vän. Våran Charlie såg dagens ljus idag kl 15.42. Vår älskade lilla dotter och lillasyster är äntligen här.

Hon mår alldeles förträffligt och kom ut med kaxiga 52 cm och 4825g kärlek. Jag mår okej efter omständigheterna, lite som man kan förvänta sig efter ca två liters blodförlust.

Här syns syskonen ihop

Annika har berättat att sonen Simon inte längre visas på hennes sociala medier. Men på bilden nedan syns åtminstone resterande 12 barn ihop.

Barnen står uppradade från äldst till yngst och bebisen Charlie ligger i storebror Linus famn.

För er som inte kan få nog av familjen och vill grotta er ännu mer i vad alla gör idag finns mamma Annikas sociala medier länkat nedanför!

Instagram: https://www.instagram.com/drommenom11barn/
Blogg: https://nouw.com/drommenom11barn

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev