Atles okända romans bakom Åsas rygg – därför visades det aldrig i Hotell Romantik: ”Det slog gnistor”

Åsa och Atle fann varandra i Hotell Romantik. Men efter programmet så tycks deras kärlekshistoria ha tagit slut.

Nu berättar Atle om en annan romans som skedde bakom kulisserna.

I SVT:s populära dejtingprogram ”Hotell Romantik” får vi följa med när 24 stycken 65-plussare ger sig ut för att hitta kärleken.

Till skillnad mot förra säsongen så utspelar sig inte programmet denna säsong på ett alphotell i Schweiz. I stället har vi under den här säsongen fått följa med deltagarna till ett vackert slottshotell i södra Portugal.

I söndags så sändes det säsongsavslutningen och det har verkligen varit fint att få följa med alla härliga seniorer i deras jakt på kärleken.

Åsa och Atle

En av de många färgstarka deltagarna i årets säsong är Atle Johansen, 66, som föll för Åsa Wennström, 71. I söndagens avsnitt så valde de båda att inte checka ut från hotellet, för att lära känna varandra ännu närmare.

Men efter inspelningen så tycks det inte som att deras romans har utvecklats. Det blev även tydligt under återföreningskvällen.

– Jag tänkte att det är jävligt långt till Kiruna där Åsa bor. Dessutom tål jag varken kyla eller mörker, så det blev ett hinder, säger Atle till Nyheter24.

De hörs dock fortfarande av som vänner och enligt Atle så finns det lite saker som de behöver reda ut. Hoppet om kärleken är inte över.

Atle och Åsa i Hotell Romantik
Atle och Åsa. Foto: SVT

Flörtade med andra deltagare

Under återföreningskvällen så flörtade Atle istället med Eva Sterner, 72, men inte heller där har en relation utvecklats.

Och när deltagarna från både säsong ett och två fick mötas så fick Atle upp ögonen för Monica Sundberg, 72, från första säsongen.

– Det slog gnistor mellan oss. Kanske var det för att det var en grand final av allt man hade varit med om med känslor, men det hände mycket under återträffen, säger Atle till Nyheter24 och fortsätter:

– Vi hade jävligt roligt, men det ledde inte till någonting mer.

Enligt Atle var det mycket nya romanser i luften när deltagarna från de två olika säsongerna fick mötas under samma tak.

Monica och Atle från Hotell Romantik
Monica och Atle. Foto: SVT

Ångrar ingenting

När Atle ser tillbaka på sitt deltagande i Hotell Romantik så är det med mycket värme.

–  I nuläget är jag en albatross med tiometers vingbredd som är singel. Men jag är öppen för att träffa någon och jag hoppas att det blir livet ut den är gången. Hotell romantik öppnade den dörren för mig och det är jag tacksam för, säger han till Nyheter24.

Så tråkigt att programmet är slut nu! Hoppas verkligen på en till säsong av Hotell Romantik!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev