Axel Pilebys oväntade ord till Tilde de Paula bakom kulisserna – efter känslosamma uttrycket

Här är Tilde de Paula Ebys och Axel Pilebys oväntade smeknamn – på varandra.

De omtyckta TV4-profilerna hyllas nu av tittarna för sitt arbete med ”Efter fem”.

Samtidigt uttrycker Tilde de Paula tacksamhet gentemot sina kollegor i ett känslosamt inlägg på sociala medier.

Det är omvälvande tider i coronautbrottets spår. Därför kan det kännas tryggt att TV4:s ”Efter fem” fortsätter att hålla oss uppdaterade med det senaste om viruset. Men också tillåter sig att sprida lite värme genom rutan genom sin glädje och lite mer ”lättsamma” nyheter.

Om just detta skriver Tilde de Paula Eby nu själv i ett känslosamt inlägg på sociala medier. Hon uttrycker även tacksamhet.

– Det är en märklig och omvälvande tid. Inte mycket tid för uppdateringar på sociala medier. Men, jag är tacksam över att ha kloka medarbetare som jobbar hårt för att rapportera om det vi vet – och som också försöker se de ljusglimtar som finns där, skriver Tilde de Paula Eby på Instagram.

Den Kristallen-vinnande programledaren, som just nu också är aktuell i TV4:s ”Let’s dance”, passar också på att lyfta fram de medarbetare som jobbar bakom kulisserna – och framför kameran. Ofta är det kollegan Axel Pileby som kamperar ihop med Tilde i just ”Efter fem” – bland annat då de går igenom ”Sverigesvepet” med blandade nyheter från hela landet.

– Tack hela gänget bakom Efter fem ❤️ Och tack till er som tittar för förtroendet, skriver Tilde.

Vad alla inte känner till är att programledarna faktiskt tycks ha varsitt smeknamn på varandra!

Detta kanske du som varit uppmärksam även noterat i tv-rutan. När Pileby läste Tilde de Paulas fina ord till redaktionen bakom ”Efter fem” och till tittarna – valde han att hylla henne med det nya smeknamnet.

Och fick då ”tillbakakaka” av Tilde som svarade direkt i kommentarsfältet:

Programledarduon hyllas nu av tittarna – efter sin insats om eftermiddagarna i TV4.

”Finaste Tildur och världens charmigaste Axelito”, skriver exempelvis en tittare i en kommentar på Efter fems egen Instagram.

Alla som följer ”Efter fem” i TV4 vet vilken uppsluppen stämning som med jämna mellanrum uppstår mellan programledarna. Som i den här sekvensen då Axel Pileby bryter ihop av frågorna – och får Tilde med sig i skrattattacken.

Brukar du också titta på ”Efter fem” på eftermiddagarna i TV4? Vad tycker du om programmet? Skriv gärna en kommentar!