BABYLYCKA: TV4-profilen har fött sitt elfte barn – nu slår hon tillbaka på kritiken: ”Rent skitsnack”

Familjen Ilmrud växer minst sagt så det knakar.

TV-profilen Madeleines 10 barn har nu fått ett syskon. Den lilla elfte ”Mini” kom under onsdagen klockan 23.25, enligt Aftonbladet.

”Nu ska hela familjen välkomna det nya lilla livet med obeskrivligt många pussar och en massa kärlek”, skriver mamma och TV-profilen Madeleine Ilmrud på Instagram.

Och hon väljer även att slå tillbaka på all kritik.

Familjen Ilmrud i TV4:s ”Familjen annorlunda” består av 10 barn, mamma Madeleine och pappa Mikael.

Har fått sitt elfte barn: ”Vad vi önskat oss”

Madeleine hade 3 barn innan sitt förhållande med Mikael och nu har TV-profilen fött sitt elfte barn, enligt Aftonbladet. Babylyckan är total.

”Den här förlossningen blev precis vad vi önskat oss om inte ännu mer”, skriver Madeleine på Instagram där hon har delat en bild på henne och nyfödda flickan.

På sin blogg skriver Madeleine att de kallat bebisen för ”Mini” innan den kom till världen och det är ännu oklart vad hon ska heta.

Om kritiken: ”Rent och skärt skitsnack”

I blogginlägget slog hon även tillbaka på all kritik, om att hon skaffat för många barn och att hon inte skulle ha tid för alla, genom att skriva så här:

”Många säger att det är omöjligt att ge så många barn den närhet, kärlek och omsorg som de behöver. Jag vågar påstå att det är rent och skärt skitsnack och vi är levande bevis för det. Skulle kanske säga att vi om något ger våra barn det de behöver, mer än någon annan. Och med det menar jag inte att vi är bättre än någon annan förälder men faktum är att vi valt en stor familj och lever för det”.

Och visst verkar de vara en alldeles sprudlande familj som håller ihop i vått och torrt.

Åh så mysigt med en liten! Sprid gärna detta vidare för att önska de ett stort grattis.