BABYLYCKA: TV4-profilen har fött sitt elfte barn – nu slår hon tillbaka på kritiken: ”Rent skitsnack”

Familjen Ilmrud växer minst sagt så det knakar.

TV-profilen Madeleines 10 barn har nu fått ett syskon. Den lilla elfte ”Mini” kom under onsdagen klockan 23.25, enligt Aftonbladet.

”Nu ska hela familjen välkomna det nya lilla livet med obeskrivligt många pussar och en massa kärlek”, skriver mamma och TV-profilen Madeleine Ilmrud på Instagram.

Och hon väljer även att slå tillbaka på all kritik.

Familjen Ilmrud i TV4:s ”Familjen annorlunda” består av 10 barn, mamma Madeleine och pappa Mikael.

Har fått sitt elfte barn: ”Vad vi önskat oss”

Madeleine hade 3 barn innan sitt förhållande med Mikael och nu har TV-profilen fött sitt elfte barn, enligt Aftonbladet. Babylyckan är total.

”Den här förlossningen blev precis vad vi önskat oss om inte ännu mer”, skriver Madeleine på Instagram där hon har delat en bild på henne och nyfödda flickan.

På sin blogg skriver Madeleine att de kallat bebisen för ”Mini” innan den kom till världen och det är ännu oklart vad hon ska heta.

Om kritiken: ”Rent och skärt skitsnack”

I blogginlägget slog hon även tillbaka på all kritik, om att hon skaffat för många barn och att hon inte skulle ha tid för alla, genom att skriva så här:

”Många säger att det är omöjligt att ge så många barn den närhet, kärlek och omsorg som de behöver. Jag vågar påstå att det är rent och skärt skitsnack och vi är levande bevis för det. Skulle kanske säga att vi om något ger våra barn det de behöver, mer än någon annan. Och med det menar jag inte att vi är bättre än någon annan förälder men faktum är att vi valt en stor familj och lever för det”.

View this post on Instagram

Nu går vi in i den veckan när graviditeten kallas fullgången. Så nu får den lilla damen i magen mer än gärna komma ut ??? Många säger att förlossningsdrinkar, gå i trappor, massage och färdknäpp ska vara ”the shit” för att sätta igång det. Men jag är en av dom som inte tror att det spelar någon roll. Eller rättare sagt, jag skulle vilja säga att jag säkert vet att det inte spelar någon roll. Man får snällt vänta tills de små liven själva väljer att göra entré, skulle man testa något av ovanstående och bebisen kommer så är det ju bara av ren tillfällighet. Förlåt om jag krossar någons förhoppning om att påverka förlossningsstarten?? Jag är världens elakaste preggo just nu hahaha. Lagom ”rivig” och pessimist. Men jag är väldigt glad att vi förevigat magen med så mycket bilder den här gången. För även om det kan vara ganska tungt just nu så vet jag ju att jag kommer sakna magen sen efteråt (konstigt nog) ? #junibebis

A post shared by Madeleine Ilmrud (@madeleineilmrud) on

Och visst verkar de vara en alldeles sprudlande familj som håller ihop i vått och torrt.

View this post on Instagram

Hela familjen blev överraskade med en babyshower ??? Alla var med förutom de två äldsta sönerna som var på galej på annat håll. Det är inte ofta man får tillfälle att ta en familjebild med alla tillsammans, och det är inte ofta alla vill titta in i kameran. Men här var vi på god väg i alla fall ? Älskar min tokiga, osynkade och smått galna familj. Älskar vårt kärleksfulla kaos. Och tanken på att vi snart kommer att få ännu ett litet liv att älska är så fantastiskt häftigt ?Tack snälla @rikrdandersson och @angelicasandberg.se för att ni gjort så fint för oss allihop ???

A post shared by Madeleine Ilmrud (@madeleineilmrud) on

Åh så mysigt med en liten! Sprid gärna detta vidare för att önska de ett stort grattis.