Benjamin Ingrosso om dramat tittarna inte fick se bakom kulisserna – efter nya tv-succén

Benjamin Ingrosso, 23, gör succé med egna programmet ”Benjamin’s”.
Nu berättar artisten om otäcka dramat bakom kulisserna som tittarna inte fick se i TV4-premiären.
– Hade svårt att andas, säger han till Aftonbladet.

Han gjorde stor succé och hyllades av en majoritet av tittarna efter premiären av ”Benjamin’s”. Artisten Benjamin Ingrosso bjöd bland annat in kollegan Zara Larsson till middagsbordet i det nya mat- och musikprogrammet som sänds på måndagar klockan 21 i TV4.

Foto: TV4

Tittarna bjöds på sång, intressanta samtal, inspirerande recept och framför allt – massor av glädje!

LÄS MER: Oväntade kritiken – mot ”Benjamin’s”

Foto: TV4

Men bakom kulisserna gick huvudpersonen själv en hård kamp en kort tid före inspelningarna. Benjamin Ingrosso berättar nu öppenhjärtigt om den svåra tiden när han insjuknade i covid-19. Samtidigt hade TV4 ordnat med inspelningslokal för 23-åringen och räknade med att spela in kort inpå.

Ingrosso blev sedan frisk och kunde då fullfölja inspelningarna.

– Serien är inspelad i ett garage vid Torsplan som byggts om till en jätteskön och ball lokal, med lite industriell och stökig känsla. Vi hade lokalen ett visst antal veckor. Då fick jag corona. Blev sängliggandes i fem dagar. Hade svårt att andas. Totalt var jag sjuk i tre veckor. Så jag har enorm respekt för sjukdomen, säger Benjamin Ingrosso till Aftonbladet.

Och fortsätter:

– Vi fick spela in åtta avsnitt på två veckor i stället för sex. Det blev till att börja klockan åtta på morgonen, hem två på natten, fyra timmars sömn. Och så började det om dagen efter.

Foto: TV4

I kommande avsnitt gästar bland andra Petter, Lisa Nilsson och Parisa Amiri, Molly Sandén, Oscar Zia och Markus Aujulay. Nästa vecka är det Danny Saucedo, Carolina Gynning, Per Andersson och Linus Wahlgren som kommer till ”Benjamin’s”.

Själv misstänker programledaren att hans medverkan i höstens ”Så mycket bättre” banade väg för hans nya matlagningsshow i samma kanal.

 – TV4 fick väl lite mersmak att följa mig efter ”Så mycket bättre” och föreslog ett matprogram, de visste jag var matintresserad. Jag kände att det kanske inte var det jag ville göra. Men vi hade ett möte, bollade idéer, jag ville ha 50/50 musik och mat, så där lite stökigt när man dricker vin, lagar mat, pratar skit och spelar musik. Jag axlar ingen programledarroll, utan tar snarare på mig ett ansvar för att samtalen rullar på och alla har trevligt, säger Benjamin Ingrosso till Aftonbladet.

Tack för ett härligt program, Benjamin! 😍❤ Vad tyckte ni om premiären av mat- och musikprogrammet "Benjamin's" i TV4? 👍

Posted by Nöjeslivet on Monday, February 22, 2021

Vad tycker du om nya programmet ”Benjamin’s”? Skriv gärna en kommentar och dela vidare!