Bianca Ingrossos ilska mot Pernilla efter orden om Bauer

Pernilla Wahlgren bredvid Bianca Ingrosso. Christian Bauer i mitten.

Foto: MAX

I det senaste avsnittet av ”Wahlgrens Värld” får vi följa för Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso när de går till en klinik för att ta reda på om de har ADHD. Medan de väntar på svar säger Pernilla några ord om maken Christian Bauers beteende som Bianca att rasa.

– Han gör det för din skull, för att du är ”coco”!, utbrister Bianca till sin mamma.

Pernilla Wahlgren är artist, skådespelare, entreprenör och programledare – en mångsysslare som sällan möter något hon inte klarar av. Dessutom lever hon ett liv i strålkastarljuset genom sin egen realityserie ”Wahlgrens värld”, där tittarna får följa med in i hennes lyxiga vardag.

I serien har både Pernilla och hennes familj varit öppna med att visa sina mest ärliga och sårbara sidor. Ärlighet har alltid varit en ledstjärna för dem.

Det senaste avsnittet bjuder på just den ärligheten, när Pernilla och dottern Bianca Ingrosso undersöker om de kan ha adhd.

Bianca Ingrosso rasar mot Pernilla Wahlgren efter orden om Christians beteende

Pernilla och Bianca genomgår varsin utredning och passar på att umgås medan de väntar på svar. Under tiden blossar ett samtalsämne upp som snabbt leder till en het diskussion mellan mor och dotter.

Pernilla har nämligen tidigare i sin podd uttryckt att hon aldrig skulle kunna vara tillsammans med någon som är ”stökig.” Detta får Bianca att reagera starkt och ryta ifrån.

– När jag hörde i ditt poddasvnitt ”Jag gillar inte när det är stökigt, jag skulle aldrig kunna leva med någon som stökar till det”… alltså den chocken, säger Bianca i Wahlgrens värld och fortsätter:

– Alltså, det är det mest absurda jag någonsin har hört, tror jag.

Pernilla svarar på kritiken genom att påstå att hon bara verkar stökig för att Bianca är överdrivet renlig av sig.

– Du kan inte jämföra mig med dig, säger Pernilla varpå Bianca svarar:

– Men mamma, du är den stökigaste personen jag någonsin har sett i historien.

Diskussionen fortsätter mellan de båda, Bianca fortsätter försöka få sin mamma att erkänna att hon är stökig medan Pernilla hela tiden utbrister att det är ”förtal”.

För att poängtera just hur stökig Pernilla är, blandar Bianca in hennes make Christian Bauer i samtalet.

– Du lever alltså med en person som städar så mycket att det har blivit hans psykiska ohälsa, säger hon.

Men det Pernilla svarar får Bianca att tappa det totalt.

– Han älskar att städa, säger Pernilla varpå Bianca utbrister:

– För att han måste! Alltså, ingen människa älskar att spendera sin vakna tid med att städa! Han gör det för din skull, för att du är ”coco”.

Christian Bauers svar efter frågan från Pernilla

Diskussionen eskalerar snabbt, och det slutar med att Bianca insisterar på att Pernilla ska ringa sin make och ställa frågan rakt ut. Situationen blir både spänd och humoristisk när Pernilla, något motvilligt, tar upp telefonen för att få svar direkt.

– Tycker du att jag är stökig?, frågar Pernilla.

– Ja, det är så mycket saker hela tiden och så lägger du saker på ett ställe och så ska du göra det och det, säger Christian över telefon.

Pernilla verkar dock inte vilja ta in det maken säger.

– Jag trodde att jag skulle få mer medhåll från Christian att jag inte är stökig. Men han är också pedant, är han inte det?, frågar Pernilla Bianca som inte alls håller med.

– Men nej, han försöker bara hålla rent efter dig.

Det var ju inte schysst mot Christian. Men vi tycker om dig ändå, Pernilla!

LÄS MER:
* Christian Bauer vill inte ta Pernilla Wahlgrens efternamn
* Pernilla Wahlgren om stödet från Christian efter diagnosen

Exit mobile version