Därför kan Ingvar Oldsberg stoppas från comeback i Bingolotto – profilens besked: ”Jag är panikslagen”

Den stora comebacken som kanske inte blir av.
TV4-tittarna kan snuvas på Ingvar Oldsbergs återkomst.
– Jag är panikslagen, säger han till GT.

Det var tänkt att det skulle bli hans stora återkomst i ”Bingolotto”.

Programledaren Ingvar Oldsberg, 76, fick plötsligt lämna TV4-showen under uppmärksammade former år 2017. Den forne ”På spåret”-profilen fick sparken från programmet.

Foto: TV4/Youtube

– Det var väldigt märkligt alltihop. Jag fick aldrig någon förklaring, annat än att jag hade varit för chefsaktig i mitt sätt att leda programmen. För dominant. Men ska man leda ett program så ska man göra det efter egna förutsättningar och uppfattningar, det står jag fast vid även i dag, säger Oldsberg till GT.

Nu – fyra år senare – har han bjudits in till ”Bingolotto” igen. Detta med anledning av 30-årsjubileet av showen.

Därför kan Oldsberg tvingas ställa in Bingolotto

Foto: Christine Olsson/TT

Men nu berättar Oldsberg att han kan tvingas tacka nej till medverkan i programmet som numer leds av artisten Lotta Engberg, 58, och komikern Stefan Odelberg, 47.

Anledningen är den vacklande hälsan.

– Jag har fruktansvärt ont i ryggen, och har haft det i ett par år. Jag går med kryckor och kan inte ta mig längre än ett par hundra meter från hemmet. Jag är panikslagen, säger Ingvar Oldsberg till GT.

Den glade göteborgaren förklarar att det hela går att operera – men ännu så länge har han inte hittat någon läkare som vill göra det.

– Det är ett riskfyllt ingrepp, kommer du fel så är det nerver och annat som påverkas. Jag får nog vända mig utomlands för att hitta en lösning.

Här bjuds vi på en minnesvärd intervju som Ingvar Oldsberg gjorde med Barbro ”Lill-Babs” Svensson (1938-2018) i Bingolotto 2014:

Vi hoppas att Ingvar kommer på bättringsvägen! Skriv gärna en kommentar på vår Facebook-sida!