Därför tokhyllas Casper Janebrink och Agneta Sjödin – efter draget med Chris Kläfford i Bingolotto

Därför tokhyllas Casper Janebrink och Agneta Sjödin – efter draget med Chris Kläfford i Bingolotto

Näst sista avsnittet av ”Bingolottos sommarkväll”.

Då förstärkte programledarna Agneta Sjödin och Casper Janebrink med Chris Kläfford.

Och draget verkar ha fallit i god jord hos Nöjeslivets läsare.

”Bingolottos sommarkväll” är inne på upploppet. TV4:s långkörare direktsänds som vanligt på söndagarna, men i övrigt är det mycket som förändrats i och med sommarspecialen.

På söndagen sändes det näst sista avsnittet för säsongen.

Duon Agneta Sjödin och Arvingarna-sångaren Casper Janebrink leder programmen i stället för ordinarie Lotta Engberg. De får under åtta sommarkvällar sällskap av flera kända profiler och artister. Tillsammans håller de tv-tittarna sällskap – allt livesänt från ett somrigt tält vid Askims camping på västkusten.

Till skillnad från det sedvanliga Bingolotto filmas alltså sommarprogrammet inte inne en studio, utan i stället i en somrig utomhusmiljö i Göteborgs skärgård.

I söndagens avsnitt gästades Casper och Agneta av artisten Chris Kläfford. Han har tidigare setts i bland annat Idol och America’s Got Talent där hans tolkning av ”Imagine” i skrivande stund visats över 40 miljoner gånger på Youtube.

Artikeln fortsätter under bilden.

Dessutom gästades Agneta och Casper av läkaren, forskaren och epidemiologen Anders Wallensten, som för många blev ett känt ansikte under coronapandemin och Folkhälsomyndighetens pressträffar. Han var i TV4 för att tala om lycka med hjälp av nu och då.

– Riktigt kul och trevligt att få prata om lycka och nöjdhet i Bingolotto ikväll. Tack för bra frågor Agneta och Casper, skrev Wallensten på Instagram efteråt.

Där han också fick svar i kommentarsfältet av Sjödin.

– Tack Anders! Superkul att du kom och gästade! Grattis till boken! Viktigt och bra ämne att lyfta, skriver Agneta Sjödin till Wallensten.

Agneta Sjödin, Casper Janebrink, Bingolotto, Bingolottos Sommarkväll
Agneta Sjödin leder just nu Bingolottos sommarkväll tillsammans med Casper Janebrink. Foto: TV4

Efteråt verkade de flesta av tittarna nöjda med underhållningen på söndagskvällen.

– Dom är så bra Agneta och Casper humoristiska ger glädje hela programmet, skriver en nöjd tittare i en kommentar om programmet på Nöjeslivets Facebook-sida.

– Helt fantastiska programledare. Ett stort nöjesprogram tack vare er, skriver en annan.

Flera tittare väljer också att lyfta fram Chris Kläfford. Draget att plocka in artisten på scen i Bingolottos sommarkväll verkar ha varit ett bra drag, om man frågar tittarna.

Foto: Agatefilm/Wikimedia commons

– Jättebra med två trevliga programledare och Chris med sin underbara röst, skriver en tittare i en kommentar på Nöjeslivets Facebook-sida.

– Värdparet har dämpat rösterna. Var toppenbra med Chris Kläfford! Jättebra, skriver en annan.

Foto: Instagram story

Vad tycker du om Bingolottos sommarkväll? Skriv gärna en kommentar.