Maja Kristina Strömstedt tokhyllas av tittarna – efter uppvisningen i Bingolotto

Maja Kristina Strömstedt ställde sig på scenen i Bingolotto under påsken och bjöd på ett härligt framträdande med låten ”Rocket”.

Redan i slutet av 80-talet slog Niklas Strömstedt igenom och idag är han känd som en av våra mest folkkära artister.

Nyheten om att Agnetha Fältskog blivit ihop med sin stalker slog ned som en bomb på 90-talet. Men vad dolde sig bakom rubrikerna? Hur förvandlades en romans till en ren och skär mardröm? Hur träffades dem? När gick allt fel och vad hände sen? Det tar vi reda på i senaste avsnittet av Nöjesbubblan. Glöm inte att prenumerera via Spotify eller Podcaster så du inte missar nästa fredagsavsnitt:

Som en tredjedel av gruppen GES har stjärnan bjudit på mängder av härliga hits som bland annat ”Gräver guld i USA” och ”En jävel på kärlek”.

Niklas Strömstedts dotter Maja

Idag är Niklas Strömstedt lyckligt gift med programledaren Jenny Strömstedt och svenska folket har fått följa paret i bland annat TV4:s ”Tillsammans med Strömstedts.

Familjen består, förutom Niklas och Jenny, även av flera barn från tidigare relationer.

Niklas har sönerna Adam och Simon från sin relation med Efva Attling och Jenny har döttrarna Mika, Kitty och Vanna från äktenskapet med Fredrik Östergren.

På 90-talet var Niklas också tillsammans med programledaren och tv-profilen Agneta Sjödin, och 1998 fick de dottern Maja Kristina Strömstedt.

Idag är hon 25 år gammal och arbetar, precis som sin far, med musik.

Läs mer: Maja Kristina Strömstedts varma ord om Jenny – så är deras relation: ”Jätteglad att jag…”

”Skapat det här helt själv”

Hon har tidigare berättat att det är viktigt för henne att få stå på egna ben vad gäller karriären, och inte med hjälp av sina föräldrars kändisskap.

– Jag har bett dem att bara vara mina föräldrar i det här och kanske inte pusha ut det på ett sätt så att det verkar som att jag använder deras uppmärksamhet för att pusha fram mig själv, har hon tidigare sagt till Aftonbladet.

Hon vill helt enkelt att det ska vara hennes skapande och musiken som står i fokus.

– Jag vill att fokuset ska ligga på att jag har skapat det här helt själv utan någon hjälp från dem. Rädslan ligger väl mest i att det ska glömmas bort. För det här är min resa och inte deras, har Maja Strömstedt sagt till Aftonbladet.

Läs mer: Maja Kristina Strömstedt om uppväxten med pappa Niklas – tuffa insikten: ”Länge trodde jag att…”

Maja Kristina Strömstedt i Bingolotto

På senare år har Maja Kristina Strömstedt synt i flera olika format. Och bland annat har vi fått se henne uppträda i ”Lotta på Liseberg.”

Och under påskhelgen besökte hon ”Bingolotto” i TV4 och bjöd på ett härligt framträdande med sin låt ”Rocket.”

Efter uppvisningen hyllades Maja stort i sitt kommentarsfält på Instagram.

”Vilken underbar röst du har”

”Imponerande och du var klockren”

”Wow vad grym du är!!!”

”Så himla bra”

Här kan du se när Maja Kristina Strömstedt tog plats på scenen:

Vad tycker ni om det här? Lämna gärna en kommentar på vår Facebooksida!