Nu försvinner Stefan Odelberg från Bingolotto – så ska han ta farväl av tittarna: ”Jäkligt pirrigt”

Stefan Odelberg, Bingolotto, framtid

Foto: TV4

Stefan Odelberg har under senaste åren varit det självklara ansiktet utåt för Bingolotto tillsammans med Lotta Engberg. Men nu har det blivit dags för programledarens sista sändning.

För Nöjeslivet berättar han vad tittarna kan förvänta sig under fredagskvällen.

– Jag ser fram emot att lämna i topp, säger han.

I tre års tid har Stefan Odelberg och Lotta Engberg turats om att leda Bingolotto i TV4.

Det har bjudits på skratt, härliga vinster, musik och mycket annat trevligt.

Under högtider såsom uppesittarkvällen, nyår och påsk har radarparet gemensamt satt stämningen i studion, och man kan lugnt säga att duons insatser varit uppskattade hos tittarna. Båda har blivit riktiga tittarfavoriter hos svenska folket.

Foto: TV4/Cmore

Men för en tid sedan kom beskedet gällande att Stefan Odelberg lämnar programmet.

”3 år har jag haft förmånen att få vara ansiktet utåt för Sveriges föreningsliv och jag har älskat varje sekund. Jag hade gärna fortsatt men ett avtal är ett avtal och när det är genomfört till sommaren så är det slut”, skrev han i våras på sin Instagram.

Stefan Odelbergs show ”Get Ready For My Close Up”

Nu väntar helt enkelt andra projekt och spännande äventyr för magikern, som i höst är aktuell med en sprillans ny show på Elite Park Avenue Hotel i Göteborg.

– Det är verkligen jätteroligt. Det ska bli så sjukt kul. Det är ju en föreställning som kommer gå väldigt många gånger. Jag kommer till och med köra 3 shower per kväll på lördagar, säger han till Nöjeslivet.

Han förklarar att han landat i faktumet att Bingolotto-resan kommit till sitt slut, och är väldigt spänd och glad inför det som väntar framöver.

– Jag har landat väldigt härligt. Vad som hände var att min kreativa åder öppnades upp igen, säger han.

Foto: TV4

Fina responsen från tittarna

Men även om han tycker att det är väldigt kul att få ta sig an nya utmaningar, så kändes det till en början tråkigt att behöva skiljas från tittarna.

– Det var så sjukt många som hörde av sig och undrade varför jag ska sluta. Så min besvikelse låg egentligen inte i att jag inte ska vara programledare till hösten. Utan snarare att min fönster att kunna göra människor glada försvann. Det var det jag var besviken över, säger han.

Relationen till tittarna tycker han är viktig.

– Jag läser och svarar på alla kommentarer, på alla ställen, säger Stefan Odelberg och fortsätter:

– Jag tycker att man har ett ansvar. Om man jobbar offentligt och de som tittar hör av sig så tycker jag man ska svara. Man kanske inte behöver göra det alltid egentligen, men jag har det som motto. 

Foto: TV4/Cmore

Så vill han att sista programmet ska bli

Under fredagen kör Stefan sin sista sändning som programledare för Bingolotto, när det blivit dags för midsommarspecial.

Och en sak som är säker är att han kommer göra sitt yttersta för att få till ett så härligt och glatt farväl till tittarna som möjligt.

– Mitt sista program är nu på fredag, och jag kommer leverera energi, överraskningar och omsorg även då, förklarar han.

– Det kommer vara jäkligt pirrigt, roligt, det kommer vara utmanande också. Men jag ser fram emot det jättemycket. Jag ser fram emot att lämna i topp, så det känns kul. 

Kan tittarna förvänta sig något speciellt?

– Ja,  jag kan inte säga vad men det blir nog roligt att titta på det programmet, säger han.

Tack för alla underbara Bingolottokvällar, Stefan! Vi önskar dig all lycka med det du tar dig an härnäst!

Exit mobile version