Tittarna tokhyllar Agneta Sjödin och Casper Janebrink – nya kravet på TV4 efter avskedet från Bingolotto: ”Önskar att ni tog över”

Igår tog Agneta Sjödin och Casper Janebrink farväl av tittarna för i år då säsongens sista program av Bingolottos sommarkväll sändes.

Flera tittare vill nu att Agneta och Casper ska fortsätta leda Bingolotto framöver.

Under sommaren har Bingolottos sommarkvällar sänts från Lisebergs camping. De trogna programledarna Agneta Sjödin och Casper Janebrink har hela sommaren bjudit oss på mysig underhållning och spännande bingo.

Även fast vädret inte har visat sig från sin bästa sida så har de verkligen utstrålat värme in i rutan och fått oss att glömma regn och rusk för en stund varje söndag.

Men igår sändes det sista programmet av Bingolottos sommarkväll för i år. Det är trist och lite vemodigt då det känns som att hela sommaren tagit slut då programmet har säsongsavslutning.

Gästerna för kvällen var radioprofilen Sebastian Widman och bakningskreatören Emma Brink Rask. För musiken stod inga mindre än Arvingarna – Caspers eget band!

Det blev kort och gott en härlig finalkväll fullspäckad av trevlig och mysig underhållning.

Arvingarna
Arvingarna spelade under kvällens sista Bingolotto. Foto: TV4

Då drar höstens Bingolotto igång

Men för den som redan nu saknar Bingolotto kan vara lugn, snart drar den ordinarie sändningen igång igen!

Redan nästa söndag den 27 augusti börjar höstens säsong av Bingolotto. Programledarna då är Lotta Engberg och Daniel Norberg, som är ett nytt ansikte i Bingolotto.

Tittarna vill se mer av Agneta och Casper

Men om tittarna fick välja så tycks det som att de helst hade sett att Agneta och Casper fick fortsätta att leda programmet tillsammans.

Folk hyllar nämligen Agneta och Casper stort på sociala medier. De märks tydligt att de är två av våra mest älskade programledare.

Flera tycker att Agneta och Casper ska fortsätta att leda programmet. Åtminstone att de ska komma tillbaka nästa sommar.

Hyllas på sociala medier

Så bra det varit hela sommaren. Ni kunde få fortsätta. 👍👍💕”, skriver en person på Facebook.

Önskar att ni tog över Bingo Lotto”, skriver en annan.

Det är tråkigt att det var sista programmet med de bästa programledare. Var ett kanon program ikväll. Ni sparade det bästa till sist. Tack för en mycket bra program. Kommer att sakna er. Hoppas 🙏 att ni kommer tillbaka nästa sommar ♥️♥️♥️♥️♥️”, skriver en tredje person på Facebook.

Hoppas verkligen att ni får leda sommarkvällarna även nästa år Agneta och Casper!

Men också välkomna Lotta och Daniel till höstens säsong!

Vad tycker du om Agneta Sjödin och Casper Janebrink som programledare för Bingolotto? Skriv gärna en kommentar på Facebook!