Foto: TV4

Tittarnas kritik mot Bingolotto – efter draget med Casper Janebrink och Agneta Sjödin i TV4

Casper Janebrink och Agneta Sjödin tar över Bingolotto i sommar.
Men redan på midsommarafton fick duon testa sitt nya jobb i TV4.

Då var det nämligen dags för Bingolottos nya midsommarspecial, där ordinarie programledarna Lotta Engberg och Stefan Odelberg gästades av flera artister.

Men också av sina ersättare under sommaren.

Då kommer nämligen rutinerade duon Agneta Sjödin och Arvingarna-sångaren Casper Janebrink att ta över som programledare för ”Bingolottos sommarkväll”. Programmet har premiär på söndag den 4 juli klockan 20.00 och kommer att sändas från Askim camping på västkusten. Agneta och Casper får dessutom besök av doktor Mikael Sandström, känd från Nyhetsmorgon, och på scen står Meja (Meja Anna Pernilla Kullersten).

Bingolottos midsommarspecial. Foto: TV4

– Först direktsänd midsommarbingo i tre timmar, sedan får Lotta och Stefan välförtjänt semester. Men jag tänker inte alls gå hem, utan bjuda på mer ”Bingolotto” hela sköna och långa sommaren, sade Casper Janebrink i ett pressmeddelande, med en tydlig liten blinkning till Arvingarnas Melodifestivalbidrag ”Tänker inte alls gå hem”.

På midsommarafton sändes så specialprogrammet där även de nya programledarna, för sommaren, Casper Janebrink och Agneta Sjödin gästade Bingolotto.

Foto: TV4

Flera tittare har sedan dess hört av sig till tv-produktionen via sociala medier och tackat för ett bra program.

Men tilltaget att ta in sommarprogramledarna föll inte alla tittare i smaken.

”Vad gjorde Casper och Agneta med i programmet helt onödigt det de gjorde var ju helt bortkastad tid ni måste ta bort all lek som ni har med BJUD på mer musik och inte dagislekar”, skriver en tittare i en kommentar på Bingolottos Facebook-sida.

”Håller med dig”, skriver en annan.

”Bingolottos sommarkväll” har premiär på söndag klockan 20.00 i TV4.

https://www.facebook.com/bingolotto/photos/a.149219517103/10158629773372104/

Vad tyckte du om årets ”midsommarbingo” i TV4? Skriv gärna en kommentar på vår Facebook-sida.