Tittarnas vrede mot TV4:s beslut – starka kritiken efter inslaget med doktor Mikael: ”Lotta som ville…”

I sommarsäsongen av ”Bingolotto” är Mikael ”Soldoktorn” Sandström en återkommande gäst.

Men Mikaels medverkan kritiseras hårt av flera tittare.

”Sen förstår jag inte varför doktor Mikael skulle dit”, skrev en tittare enligt Hänt.

Sommarsäsongen av ”Bingolotto” är i full gång. Den unika sommarupplagan av programmet leds av den tämligen nykomponerade duon Agneta Sjödin och Casper Janebrink.

Direkt från Göteborg står de varje söndagskväll redo för att guida tittarna genom lotto-spelen. Ett stort ansvar, som annars brukar förknippas med människor som Lotta Engberg och Stefan Odelberg.

Men det är inte bara programledarduon som är ett nytt inslag i programmet.

Bingolotto
Foto: TV4

Mikael Sandström gästar

Nytt är även att programmet fått en återkommande gäst i den så annars populära Mikael ”Soldoktorn” Sandström.

Under sommaren kommer han sammanlagt att medverka i tre av bingolottos sändningar och tanken är att han med en gnutta humor ska ta sig an några av sommarens snackisar. Vilket även Hänt skrivit om.

– Vi kommer ta upp ämnen som man alltid pratar om på sommaren. Så som väder, vad man ska äta, men också ”sommarplågor” i form av till exempel insektsbett. Då landade vi i Mikael som är en stark profil men också sambo med en av våra programledare. Så det blev ganska logiskt att fråga honom, sa ansvarige Mikael Kjellström då enligt Hänt.

Mikael Sandström
Foto: TV4

Starka kritiken

Redan i premiäravsnittet var Mikael på plats i studion för att tillsammans med Agneta och Casper – sätta guldkant på tillvaron.

Men långt ifrån alla tittare var glada över att ”Soldoktorn” gästade programmet.

”Casper kunde försöka vara tystare under spelets gång. Sen förstår jag inte varför doktor Mikael skulle dit.”, skrev en tittare enligt Hänt.

Sedan tidigare är det känt att Mikael Sandström och Lotta Engberg blivit sambos. Kärleken sprudlar om det relativt nyblivna paret och titt som tätt visar de upp lyckan i media. 

Men när många tittare visade sitt missnöje över Mikaels medverkan i Bingolotto, så var det flera som även blandade in Lotta i sina resonemang.

”Mikael passade inte in där. Det är väl Lotta som ville det.”, skrev en annan enligt Hänt.

Vad tycker ni om sommarens ”Bingolotto”? Lämna gärna en kommentar på Facebook!