Björn Gustafsson i storbråk med Anders Öfvergård – ilskan efter hårda anklagelsen: ”Han jagar ju konflikt”

Det hettade till rejält när Anders Öfvergård gästade komikern Björn Gustafsson.

När de börjar diskutera bygget hamnar de snart i bråk och Anders kallar stjärnan för ”energitjuv”.

– Han jagar ju konflikt, säger Björn i programmet.

Under säsongerna som har gått med populära tv-serien ”Anders knackar på” har programledaren Anders Öfvergård gästat en hel del kända personer.

Under förra året gjorde han exempelvis hembesök hos folkkära artisten Björn Skifs.

Men besöket blev inte riktigt som han hade trott.

Väl på plats släpptes Anders först inte in i Björns hem.

Björn Skifs bekräftar i programmet att han inte gärna pratar om sitt liv i allmänhet – och det är en sak som Öfvergård särskilt reagerar på när trion sitter ned för att äta en bit mat.

– Jag har ju aldrig under de här åren som jag har hjälpt folk att bygga inte fått komma in i det huset de bor i. Det är lite konstigt, säger Anders.

Anders Öfvergård är ”arga snickaren”. Foto: Youtube

LÄS MER: Stor vrede mot TV4 – hårda anklagelser mot bilderna inför finalveckan i Robinson: ”Ändrar regler”

Börjar bråka med Björn

Och under det senaste avsnittet av ”Anders knackar på” hettar det till igen.

Då gör tv-profilen hembesök hos komikern Björn Gustafsson som vill renovera sin nyköpta vindsvåning på Södermalm i Stockholm.

Men de hamnar snart i en konflikt.

Anders Öfvergård
Foto: TV4

När Björn sparkar ner vägar, trots att Anders bett honom att inte röra något – brister det snart för programledaren.

– Nu är det ju så att jag är lite nervös för att jag har jag sagt till honom att hålla sig på undervåningen, där kan han göra precis vad han vill. Övervåningen löser vi, jag har ju liksom en plan för honom. Men han verkar inte riktigt förstå det så han har rivit ner väggar… eller sparkat ner väggar. Jag har ju fått skicka hit mina gubbar så att de kan sätta upp väggarna igen, säger Anders efter att Björn ringt honom för att visa vad han gjort.

Komikern menar dock att Anders borde förstå att han vill riva väggarna och få mer yta, eftersom han själv byggt ut sitt hus.

– Han jagar ju konflikt. Han har ju suttit här och berättat att han byggt till 140 kvadrat på sitt eget hus med pålar. Hur många barn har han? Jag vet inte, men inte 20 iallafall. Ska de lära sig cykla där eller? Så blir han arg på en kille som vill ha 30 centimeter till, säger Björn i programmet.

Björn Gustafsson
Foto: TV4

Hårda orden

När Anders konfronterar Björn på våningen fortsätter bråket.

– Hur svårt är det att hålla sig till undervåningen? Vad var det jag sa till dig? Jag sa till dig, gör ingenting på övervåningen. Hur svårt var det? Det börjar med att du river väggarna, säger programledaren.

Och Björn har svårt att bestämma sig för vad han vill göra med lägenheten, vilket får Anders att tappa all kraft till slut.

– Jag är rätt trött nu, det är så jävla mycket att gå igenom. Jag dras med i hans fladdrighet. Det här inte riktigt det jag tänkte mig, jag är helt slut faktiskt. Jävla energitjuv är han, härlig men jobbig.

Vad tycker ni om ”Anders knackar på”? Lämna gärna en kommentar på vår Facebooksida.