Björn Skifs hyllar Eva Rydberg med ”Underbart är kort”

Björn Skifs, Eva Rydberg, Vilket liv

Foto: TV4

Björn Skifs är en stjärna i en klass för sig och när han tar ton är det svårt att inte bli imponerad. Under söndagen bjuder han på ett utomordentligt framträdande i ”Vilket liv!” för att hylla Eva Rydberg.

Det är få artister som förgyllt tillvaron med sin stora musikaliska begåvning på samma sätt som Björn Skifs. I flera decennier har han stått på scenen och stämt upp till skönsång som imponerat på både stora och små.

Han är en sann underhållare som briljerat på svenska topplistor, och har utöver det också ställt upp i Melodifestivalen fyra gånger, skapat oförglömlig musik och sjungit framför kungafamiljen.

Men inte nog med det. Han har även prisats och hyllats stort för sina makalösa prestationer och berört människor år efter år med sin vackra röst.

Björn Skifs hyllar Eva Rydberg

Under söndagen var han en av gästerna i ”Vilket liv!” i samband med att humordrottningen Eva Rydberg skulle hyllas, och självklart bjöds det även då på vacker musik.

Då tog han nämligen ton till klassikern ”Underbart är kort” av Povel Ramel och resultatet blev i vanlig ordning förtrollande.

Som alltid när Björn greppar micken blev det både träffsäkert och otroligt fint.

Vad tycker ni om framträdandet? Lämna gärna en kommentar på vår Facebooksida!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version