Foto: TV4

Bonde-Anders relation med Alma

Bönderna Anders och Alma fann varandra under inspelningen av Bonde söker fru – nu berättar Anders om bortklippta scenen.

Lyssna på Rickard Olssons succépodd här:

Det är inte helt lätt att träffa den rätta när man lever som bonde. Personen man träffar måste vara dedikerad till livet på gården med allt vad det innebär. Men lyckligtvis finns det hjälp att få av programledaren Linda Lindorff.

Bonde söker fru är inne på säsong 19 sedan starten 2006. I programmet får vi varje år stifta bekantskap med ett nytt gäng bönder som är redo att träffa den stora kärleken i livet.

I denna säsong har vi hittills fått följa mjölkbonden Isak, 30, mjölkbonden Anders, 34, westernryttaren Göran, 69, och mjölkbonden Alma, 24, i deras sökande efter kärleken.

Anders om bortklippta scenen

Men det är inte bara till brevskrivarna som bönderna knyter relationer. De har även haft tid att lära känna varandra, bönderna emellan. För Hänt berättar Anders om den okända vänskapsrelationen med Alma.

– Jag och Alma pratar i telefon titt som tätt, det är jättekul. Vi brukar ringa till varandra. Lika barn, leka bäst! Det är som att vi pratar samma språk. Hon har skinn på näsan och det tycker jag om! Hon säger det hon tycker, hon är jävligt charmig och härlig, säger Anders.

Ett minne tar Anders särskilt med sig från inspelningen – dessvärre klipptes det bort i programmet.

– En sak är väl att jag hämtade Alma vid bussen på slottet, vid en busshållplats. Jag tyckte det var så fint och jag och Alma hade jätteroligt i bilen då! Både Alma och jag tyckte att det var jättekul att spela in den scenen, så det hade varit fint att få se, säger Anders till Hänt.

Och Alma bekräftar den nyfunna vänskapen med Anders. På frågan om hon kom närmare någon person under inspelningen svarar hon:

– Ja, men det var nog Anders. Just för att han också var öppen och vi kunde prata om så många saker. Det är lättare när den personen man pratar med är öppen, då vågar man själv dela med sig, berättar Alma för Hänt.

LÄS MER:

Sara Klaveness dök aldrig upp hos Isak i ”Bonde söker fru”

Bonde-Anders om beslutet att lämna gården i ”Bonde söker fru”


 

Läs mer om...