Bonde-Chris förhållande med Johanna tog slut – blev tillsammans med Amanda i stället: ”Jag är kär”

Vinbonden Chris tog brevskrivaren Johanna i slutvalet av ”Bonde söker fru – jorden runt” och paret testade på att ha ett långdistansförhållande.

Men när relationen sprack valde han att söka upp Amanda, som han hade dumpat i programmet.

– Han tog kontakt med mig för drygt fem månader sedan nu och vi träffades i Stockholm. Han stannade i tre veckor, vi blev ett par och efter det åkte jag ner till honom, säger Amanda Ruud till TV4.

25-åriga Christopher ”Chris” Sjöblom bor på sin vingård i soliga Napa Valley, Kalifornien. Länge har han letat efter någon att dela livet med. Därför sökte han till den här säsongen av ”Bonde söker fru – jorden runt”.

Tiden på gården har varit turbulent under säsongen. Det har varit drama, gråt och jobbiga val om vartannat.

Läs mer: Linda Lindorff om ”Bonde söker frus” framtid efter säsongsavslutningen – nya inspelningen har börjat

I slutändan valde han att fortsätta dejta Johanna när kamerorna stängdes av – även om deras resa varit allt annat än spikrak. Hon var den tjej som reagerade starkast efter det så kallade ”triangeldramat” då det framkom att Chris hade provhånglat med alla tre tjejer på gården.

Chris, Johanna, Bonde söker fru jorden runt
Chris och Johanna föll för varandra i ”Bonde söker fru – jorden runt”. Foto: TV4

Johanna rasade, grät, smällde i dörrar och ställde honom mot väggen.

– Jag känner att jag inte borde tycka om henne, men det är något som finns där. Jag bryr mig inte. Om jag känner så i magen så är det någonting. Av någon anledning vill jag fortfarande ha henne, har han sagt i programmet.

Gick på sin magkänsla

Trots att det varit tufft för de båda under inspelningen föll valet till slut på Johanna ändå.

– Det känns helt otroligt att det bara är jag och Chris nu. Jag är väldigt kär i Chris, det känner jag i hela kroppen och jag tror att det syns på mig också, säger Johanna i programmet.

– Jag hade inte alls tänkt att jag skulle falla så här hårt. Jag är chockad fortfarande, det var ju hoppet men nu har det hänt. Jag är jätteglad att jag gjorde det, säger Chris.

”Det gick inte så bra”

I slutändan höll det inte mellan de två. När man får se hur livet ser ut nu för vinbonden finns det ingen Johanna vid hans sida längre. Däremot en annan tjej som man känner igen.

– Efter valet stannade Johanna lite med mig i USA, det var fint men hon hade jobb så hon åkte tillbaka. Vi försökte ganska mycket att hålla långdistans, men det gick inte så bra. Jag antar att det inte var menat att vara vi, säger han till TV4.

– Jag tror att vi har lärt känna varandra på riktigt nu utan kameror runt om, det klickade mycket snabbare då, säger Amanda.

– Han tog kontakt med mig för drygt fem månader sedan nu och vi träffades i Stockholm. Han stannade i tre veckor, vi blev ett par och efter det åkte jag ner till honom. I dag är kärleken mellan oss superstark och vi kämpar oss igenom utmaningarna med distansen, helt enkelt, fortsätter hon.

Chris kärleksförklaring på Instagram

Chris har även valt att skriva om sin nya kärlek på sociala medier. Det går inte att missa att han är VÄLDIGT kär i henne.

Nu när allt är ute, klart och har visats… Så kan jag äntligen skrika till Sverige och andra delar av världen att jag är kär! Överlycklig och hedrad att dela mitt liv med Amanda Ruud. En hemlighet som har varit så jävla tuff att hålla inom mig. Jag kan nu förstå hur viktigt och speciellt det faktiskt är att hitta en person som man kan växa och vara sig själv med. Att kunna visa känslor och se fram emot livet ihop”, skriver Chris på Instagram och fortsätter:

Chris inlägg på Insta
Chris inlägg om Amanda på Instagram. Foto: Instagram

Ord går inte att börja beskriva hur privilegierad jag är för att bli kallad pojkvän till nån som är så stark, motiverad, beslutsam, vacker och intelligent som Amanda. Jag älskar dig. Och ser jävligt mycket fram emot vad framtiden har planerat för oss. Det sjukt att säga men ”Bonde söker fru” funkar! Vi är ändå ett starkt bevis på det. Gå in och sök själv, tveka inte, ta chansen, jag lovar att det är värt det”.

Vad härligt att se er tillsammans och att ni fortfarande är ett par efter lite drygt fem månader.

Vi är många som håller tummarna för att det håller framöver också. Lycka till med kärleken!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev