Bonde-Chris förtvivlad – därför kan han inte träffa Amanda: ”Det gör ont”

Bonde-Chris, Christopher Sjöblom, Amanda Ruud

Foto: Instagram/TV4

Christopher Sjöblom är vinbonden som hittade kärleken i TV4:s ”Bonde söker fru – jorden runt” under den förra säsongen.

Nu öppnar han upp om sin förtvivlan efter kärleken.

Christopher ”Chris” Sjöblom är vinbonden i Kalifornien som vann fleras hjärtan under den senaste säsongen av Bonde söker fru – jorden runt. Efter att han gjort sitt slutgiltiga val så föll lotten på Johanna – men det blev en kortvarig romans.

– Efter valet stannade Johanna lite med mig i USA, det var fint men hon hade jobb så hon åkte tillbaka. Vi försökte ganska mycket att hålla långdistans, men det gick inte så bra. Jag antar att det inte var menat att vara vi, förklarade han för TV4.

Efter uppbrottet med Johanna så tog Chris kontakt med en annan av brevskrivarna, nämligen Amanda Ruud. En kort stund senare så uppstod känslorna mellan dem och idag är de ett par.

Dock så bor Amanda fortfarande kvar i Sverige, men den långa distansen har tidigare inte varit ett problem för paret. I somras så reste Chris till Sverige och de fick några härliga veckor tillsammans. Under tiden startade de dessutom Youtube-kanalen Bondekärlek, där de delar med sig av inblickar i sin relation.

Sorgen efter Amanda

Men tyvärr så hade Chris aldrig möjligheten att stanna kvar hos Amanda i Sverige – han var nämligen tvungen att åka tillbaka till Kalifornien för att jobba. Efter att de skilts åt så har Chris uttryckt sin sorg i ett inlägg på Instagram, där han berättar mer om sin frustration över att vara utan Amanda.

Det går inte en dag där det gör ont med hur mycket jag saknar dig. Man skulle tro att det blir lite lättare och vänja sig med den här distansen, men absolut inte. Jag faller bara mer kär I dig varje dag och allt blir bara värre haha”, säger Chris och fortsätter:

Jag ser så jävligt mycket fram till våran framtid tillsammans Amanda. Jag tackar dig för allt du har gjort för mig och tackar dig i för hand för allt du kommer göra”.

Hoppas att ni hittar en lösning som gör att ni kan leva tillsammans på heltid!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version