Bonde-Chris om tuffa tiden isär med Amanda: ”Allt blir bara värre”

Christopher Sjöblom och Amanda Ruud fann varandra efter många om och men i ”Bonde söker fru- jorden runt.”

Nu talar Bonde-Chris ut om den tuffa tiden isär.

I ”Bonde söker fru- jorden runt” fick vi följa Chris Sjöblom i jakten på kärlek.

Det blev en del dramatik på vingården i Napa Valley, USA, och mycket känslor som florerade.

Inför sista valet var det helt klart inte enkelt för Chris, men det slutade att han valde brevskrivaren Johanna. Det blev dock inte en långvarig romans.

– Efter valet stannade Johanna lite med mig i USA, det var fint men hon hade jobb så hon åkte tillbaka. Vi försökte ganska mycket att hålla långdistans, men det gick inte så bra. Jag antar att det inte var menat att vara vi, förklarade han för TV4.

När det väl tagit slut mellan honom och Johanna tog han istället återigen upp kontakten med Amanda, som fått åka hem efter slutvalet.

”Mer kär i dig varje dag”

Något som visade sig vara helt rätt.

– Han tog kontakt med mig för drygt fem månader sedan nu och vi träffades i Stockholm. Han stannade i tre veckor, vi blev ett par och efter det åkte jag ner till honom. I dag är kärleken mellan oss superstark och vi kämpar oss igenom utmaningarna med distansen, helt enkelt, har hon sagt till kanalen.

Därefter har kärleken sprudlat mellan dem och på Instagram delar de gärna med sig av fina och kärleksfulla hyllningar till varandra.

Dock bor Amanda fortsatt kvar i Sverige och att vara ifrån varandra är tufft. Något Chris nu skriver om på sin Instagram.

”Det går inte en dag där det [inte] gör ont med hur mycket jag saknar dig. Man skulle tro att det blir lite lättare och vänja sig med den här distansen, men absolut inte. Jag faller bara mer kär I dig varje dag och allt blir bara värre haha,” skriver han.

Men även om saknaden är stor så är kärleken helt klart större.

”Jag ser så jävligt mycket fram till våran framtid tillsammans Amanda. Jag tackar dig för allt du har gjort för mig och tackar dig i för hand för allt du kommer göra,” avslutar han.

Ni är så fina ihop, vi önskar er allt gott!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev