Bonde-Chris tröttnar på Johannas beteende – efter omtalade kyssdramat: ”Blev en helt annan person”

Chris och Johanna Bonde söker fru

Foto: TV4

Det stormar kring vinbonden Chris och hans brevskrivare. Johanna har svårt att glömma förra veckans kyssdrama och han tycker att hon tjatar om det lite väl mycket.

– Stämningen var skitdålig, hon blev en helt annan person, säger han till TV4.

Förra veckan framkom det att vinbonden Christopher ”Chris” Sjöblom, 25, valt att provkyssa alla sina tre kvarvarande brevskrivare: Johanna, Amanda och Jonna.

Det resulterade i att det blev kalabalik hemma på hans gård i soliga Napa Valley, Kalifornien.

Framför allt Johanna reagerade kraftigt på att Chris hade pussat på alla tre tjejer, samtidigt som han sagt till henne att hon var en av hans favoriter. Hon bröt ihop totalt och slog igen dörren bakom sig när hon sprang in på rummet.

Johanna blev väldigt ledsen förra veckan. Foto: TV4

– Jag ser så jävla dum ut och jag känner mig så jävla dum. Jag fixar inte det här. Det funkar inte så, det går inte. Då finns det inget här för mig att hämta, om han igår kan sitta och titta mig i ögonen och säga: ”Det är dig jag vill ha”, säger Johanna i programmet och fortsätter:

– Jag känner mig sviken och lurad, jag skiter i det.

Energin i gruppen försämrades

I stället blev det Jonna som valde att lämna. Detta trots att hon egentligen tyckte att det var helt okej att han testade att kyssa de andra. Men hon tyckte att det blev en för stel stämning i huset.

Även Amanda tyckte att Chris beteende var förståeligt. Däremot reagerar hon på Johannas attityd.

Vinbonden Chris i USA söker kärleken i svenska tjejer. Foto: TV4

– Jag tycker att hon betedde sig ganska respektlöst. Det är naturligt att det kan bli en puss här och där, säger Amanda.

”Underligt hur hon beter sig”

Även Chris tycker att Johannas beteende gjorde så att energin i huset gick ned.

– Man ska ha chansen att lära känna alla och det är sorgligt att inte alla känner så efter att man gjort något sånt. Man vill ju uppleva allt, på ett sätt där man inte går för långt och alla kan vara så glada som möjligt, säger han till TV4.

Trots att Johanna till en början sa att hon ville åka hem så valde hon att stanna. Chris menar att det tydligt märktes att hon inte var nöjd med tillvaron i huset.

– Stämningen var skitdålig, hon blev en helt annan person. Det var en kyss. Jag låg inte med dem, det är lite underligt hur hon beter sig. Väldigt känslosamt, säger han.

Vad tycker du om dramat i huset i ”Bonde söker fru – jorden runt”?

Skriv gärna en kommentar om vad du tycker om programmet.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Exit mobile version