Bonde-Leonoras nya kärleksbesked – efter tuffa avslutet i Bonde söker fru: ”Vi är lyckostar”

Leonora Vilhelmsson var för andra gången med i Bonde söker fru, men valde ingen av de två kvarstående singlarna.
Nu har hon hittat kärleken igen.
På sin blogg berättar TV-bonden om sin nya kärleksrelation.

Leonora Vilhelmsson var med i ”Bonde söker fru” för två säsonger sedan. Då valde hon att hoppa av mitt under programmet för att hon hittat kärleken på annat håll än på gården.

En av brevskrivarna, 27-årige Louise Eriksson, blev hennes nya kärlek och de flyttade in tillsammans på gården och förlovade sig. Det tog tråkigt nog slut, och till förra säsongen valde Leonora att återigen ställa upp i programmet.

När hon skulle välja mellan de två kvarstående singlarna valde hon ingen av dem, då hon inte kände någon kemi.

Berättar om nya kärleken

Nu kommer däremot ett riktigt härligt besked. Redan i början av december berättar hon att hon varit på en lyckad dejt i Lund.

Och nu verkar det som om kärleken är i luften.

”Jag har träffat fantastisk kvinnor som jag känt väldigt mycket för, men inte allt. Och gosse ska veta att jag verkligen vilja känna det totala, men jag har lärt mej att det är inget som kan tvingas fram. Antingen är det där eller så är det inte där”, skriver Leonora på sin blogg och fortsätter:
”Vi är lyckostarna som mötts och kände den där kraftfulla känslan. Känna kemin, känna en stark framtidstro i varandra. Det är liksom vi.”

Foto: Stefan Nilsson / TT Nyhetsbyrån

”Fantastiskt”

För Expressen berättar 41-åringen mer om sin nya kärleksrelation.
– Det är självklart fantastiskt att jag fått känna det där starka igen, känslan av att allt är rätt. Känslan när man blir räddningslöst förälskad. Så ja, jag är lycklig, säger hon till tidningen.

Leonora valde att fira julen tillsammans med sin dotter i Thailand.

Hennes nya kärlek har också hon barn, vilket underlättar i deras relation.
– Att vi även båda är ensamma med barn gör att vi har en förståelse för varandra som ingen annan utan den erfarenheten har. Det är mäktigt i sig, säger Leonora till Expressen.

Vi är så glada för din skulle, Leonora! Dela vidare artikeln om du känner det samma!