Bonde-Mariette bryter upp efter Mickes frieri – nu är hennes gård till salu

Mariette och Micke träffades i Bonde söker fru 2023 och har sedan dess hunnit förlovat sig.

Nu är det klart att Mariette ska sälja gården.

Det var i den senaste säsongen av Bonde söker fru som Mariette Rosander, 58, och Micke Klingstedt, 58 träffades.

Det har slagit gnistor om paret ända sedan dess och nyligen stod det klart att Micke friat till Mariette – som givetvis sa ja.

Sedan en tid efter att programmet sändes så har Mariette flyttat in på Mickes gård strax utanför Falköping, där det även bor en hel del strutsar.

Mariette säljer gården

Mariette har en egen gård i Laholms kommun som hon valt att behålla även om hon flyttat in hos Micke. Men nu ska hon göra slag i saken och sälja gården. Den ligger just som kommande på Hemnet.

– Jag hyr ju ut den än så länge, men han [hyresgästen reds. anm.] är i USA nu hela sommaren så då tänkte jag att jag passar på att ha lite visningar och se intresset nu då. Meningen är ju att kunna sälja till våren då. Så ja, tanken är så eftersom att ju längre tiden går, desto mer är det att ta hand om. Det är ju en väldigt gammal gård så man får ju renovera väldigt finsäkert och ja, vara försiktig. Så det tar ju sin tid, säger Mariette till tidningen Hänt.

Vill starta bed & breakfast

Mariettes gård ligger ute för 1 495 000 kronor. För pengarna skulle hon vilja starta hotellverksamhet och gårdsmusik tillsammans med Micke.

– Nej men jag skulle ju vilja investera och starta upp en bed & breakfast som vi har pratat om. Så, det är tanken där liksom och så får man se, säger Mariette till Hänt.

Lycka till med försäljningen Mariette!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev