Bonde-Simons nya besked om kärlekslivet – efter historiska dumpningen i tv

Det har gått cirka ett halvår sedan öländske bonden Simon Ohlsson var med om den brutala dumpningen i ”Bonde söker fru.” Tjejen som krossade hans hjärta, 21-åriga Frida, har träffat en annan kille, en person hon hade kontakt med redan innan Bonde söker fru spelades in, något som Simon nyligen fick reda på.

Nu berättar han om hur han hanterat det hela, och hur hans kärleksliv ser ut idag.

När Simon valde Frida som tjejen han ville satsa på i Bonde söker fru trodde han att hon var kär i honom, och att de skulle bilda ett liv tillsammans.

Men så blev det inte. Frida dök inte upp på Arlanda när paret skulle åka på kärleksresan som produktionen bekostade, och när Simon ringde ignorerade hon hans samtal.

Polaren Per tröstar Simon
Foto: TV4

Simon om att Frida träffat en ny kille

Efteråt har Frida berättat i media att hennes känslor för Simon försvann när kamera-teamet åkte hem. Men vad som blev ännu tuffare för Simon att höra var att Frida träffat en annan.

– Hon kunde varit såpass ärlig att om hon kände att känslorna var mer för honom så kunde hon ju sagt det då, eller rent ut sagt hoppat av och inte varit med. Det var så många andra tjejer som hade kunnat få en chans då så det var synd att hon inte lät dem få chansen, säger Simon till tidningen Hänt.

Bonde-Simon: Inte redo att träffa någon ny

Simon själv har inte träffat någon ny. I en intervju med Hänt berättar han att han inte är redo.

– Jag väntar lite till. Jag känner inte riktigt att jag är redo för att gå in och dejta helhjärtat än, säger Simon.

Bonden Simon Ohlsson, från Öland.
Foto: TV4

– Det man tänker på nu är hur man ska hantera den här biten att man inte rusar in i något, hur man ska tänka. Det är det jag håller på att fundera över just nu, säger Simon Ohlsson till Hänt.

 

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/W60icHsjV21kdCKQHhXzTpiiAMNsLxHven4nv3EPIxkf28OHsF2uCsB_58o4q5zq?autoplay=1&mute=1″ aspect_ratio=”1:1″ /]

Det kan inte vara helt lätt att komma över det som Simon utsattes för. Gör ett hjärta i kommentarsfältet på Facebook för att visa honom att han är stöttat av många.