Foto: TV4

Bonde söker fru-Amanda talar ut om måendet: ”Sanning jag lever med nu”

Chris och Amanda hittade till varandra efter inspelningen av ”Bonde söker fru – jorden runt”.

Men tiden efter programmet har inte varit lätt för Amanda Ruud. I ett inlägg på Instagram har hon talat ut om måendet.

Jag söker inte bekräftelse eller uppmärksamhet, utan detta är snarare något otroligt tufft för mig att visa”, skriver hon på Instagram.

I årets säsong av ”Bonde söker fru – jorden runt” fick vi ta del av hög dramatik när den svensk/amerikanska bonden Christopher ”Chris” Sjöblom tvingades ta ett tufft beslut.

Han hade länge letat efter någon att leva ihop med och dela livet på sin idylliska vingård i soliga Napa Valley, i Kalifornien.

Chris kom tjejerna på gården nära och i slutet, när det endast var två kvar lämnades han med ett tufft beslut. Han valde slutligen Johanna Lidman och de inledde en relation med varandra. Men deras romans skulle inte bli långvarig.

När programmet återvände till Chris, månader efter inspelningen var det det inte Johanna som satt bredvid honom, utan Amanda Ruud, som han hade valt bort i slutet av programmet.

Chris insåg att han gjorde ett misstag och återupptog kontakten med brevskrivaren.

Chris Sjöblom talar ut om tiden isär från Amanda

Det verkar som att Chris till slut gjorde rätt val. Han och Amanda är nu ett par och delar ofta med sig av sin kärlek på sociala medier.

Men trots deras starka band bor Chris kvar i USA medan Amanda lever i Sverige, vilket gör distansen tuff för honom.

”Det går inte en dag där det [inte] gör ont med hur mycket jag saknar dig. Man skulle tro att det blir lite lättare och vänja sig med den här distansen, men absolut inte. Jag faller bara mer kär I dig varje dag och allt blir bara värre haha,” skrev han nyligen i ett inlägg på Instagram.

Att ha ett förhållande på distans kan är inte lätt. Men Chris är fast beslutsam att få det att fungera med Amanda och berättar att längtar efter en framtid med flickvännen.

”Jag ser så jävligt mycket fram till våran framtid tillsammans Amanda. Jag tackar dig för allt du har gjort för mig och tackar dig i för hand för allt du kommer göra,” avslutar han.

Amanda Ruud talar ut om måendet

Den senaste tiden har inte varit lätt för Amanda. Även om hon valt att hålla orsaken privat, delade hon nyligen sina känslor i ett ärligt inlägg på Instagram.

De senaste dagarna har jag inte mått bra. Orsaken bakom detta behåller jag för mig själv, men det är egentligen inte det viktiga. Jag har desperat försökt hitta sätt att må bättre och kände en impuls att publicera den första bilden, bara den. För den påminner om en bra dag, ett fint ögonblick, då jag mådde mycket bättre än idag.

Amanda publicerade ett bildspel, där den första bilden visar en tid då hon var lycklig, och den andra speglar hennes nuvarande tillstånd.

Sedan insåg jag att bilder som förvränger verkligheten dominerar sociala medier idag. Och jag vill inte låtsas som att livet är perfekt hela tiden. Det enda det leder till är att andra börjar ifrågasätta sina egna liv och sin ”brist på perfektion,” skriver hon och fortsätter:

Ja, jag mådde fantastiskt på den första bilden. Men om ni skrollar vidare så ser ni en bild av den sanning jag lever med nu. Jag söker inte bekräftelse eller uppmärksamhet; detta är faktiskt något väldigt svårt för mig att visa upp. Men jag vägrar att anpassa mig till trenden att visa en förskönad och förfalskad verklighet. Livet går upp och ner för oss alla, och det måste vara okej.

Vad tråkigt att höra Amanda, hoppas du mår bättre snart.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev