”Bonde söker fru”-Anders valde bort Ann-Kristin – trots att han hade ögonen på henne: ”Hon var en tiopoängare”

Travprofilen Anders valde till slut brevskrivaren Charlotte i årets säsongsavslutning av Bonde söker fru – jorden runt.

Men han hade ögonen på någon annan.

I årets säsong av ”Bonde söker fru – Jorden runt” har några bönder utspridda över hela världen fått chansen att finna sitt livs kärlek.

Intriger och drama kommer som ett brev på posten när flera deltagare ska ”slåss” om bondens kärlek, vilket gör det inte helt enkelt.

Travprofilen Anders Lindqvist, 70, är en av bönderna vars resa mot kärleken vi tittare har fått följa. Efter många år som verksam inom travsporten flyttade han till Frankrike, där han nu är bosatt.

Anders har mötts av en del kritik från brevskrivarna, eftersom han ständigt fipplar med telefonen och tar emot samtal. De kände inte riktigt att han gav dem den tid de förtjänade.

Valde Charlotte

I det sista avsnittet föll Anders val på brevskrivaren Charlotte. Men efter inspelningen har det kommit fram att de nu bara är vänner.

Efter inspelningarna åkte Anders och jag till Paris. Vi tillbringade några trevliga dagar tillsammans där. Dock kände vi att vi var inte ett kärlekspar men goda vänner”, skriver Charlotte i ett mejl till TV4.

Därför valde han inte Ann-Kristin

Liksom samtliga av de tre bönderna i årets Bonde söker fru – jorden runt, så ledde inte programmet till någon livslång kärlek för Anders denna gången.

– De där tjejerna var jättetrevliga på alla sätt och vis. Men de kanske inte var tillräckligt travintresserade för mig. Det sprack väl där, att jag var inte tillräckligt noga i mitt urval där, säger Anders till Hänt.

Bonde söker fru – jorden runt. Anders och Charlotte.
Foto: TV4

För den som följt programmet så var det ganska tydligt att Anders hade ögonen lite särskilt på Ann-Kristin egentligen. Men det fanns en speciell faktor som gjorde att valet inte föll på henne när det till slut bara stod mellan henne och Charlotte.

– Jo, det var ju två fantastiskt fina tjejer bägge två, som hade passat mig jättebra båda två. Men det som fällde avgörandet där var väl att Charlotte hade mer hästvana, och Ann-Kristin var allergisk mot hästar lite grann. Så det hade nog inte passat så bra på det sättet, då hade jag behövt ge avkall lite för mycket för min passion, säger Anders till Hänt och fortsätter:

– Men, hon var en fantastisk kvinna. Hade inte jag varit så fäst vid min sport så… Hon var en tiopoängare.

Trist att du inte fann kärleken Anders! Men än är det inte försent!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev