Bonde söker fru ändras – efter stora skandalen

Förre året drabbades TV4-produktionen av en kris då en av bönderna hoppade av bara några få dagar innan inspelningen skulle dra igång. Anledningen till avhoppet var att bonden Leonora Wilhelmsson redan kontaktat en av brevskrivarna, och startat en relation utan TV4s vetskap. Detta gjorde att de snabbt fick hitta en ny ersättare.
– Jag anar trubbel…i år måste vi verkligen sätta tydliga gränser annars kommer detta att helt spåra ur, skrev Linda Lindorff på sin blogg när hon förklarade den kommande ändringen.

Foto: Anders Wiklund/TT

”Riskerar fullkomlig huggsexa”

Skillnaden inför årets Bonde söker fru är att produktionen hemlighetshåller info om bönderna, så att de inte kan hittas genom sociala medier eller via telefon, vilket hände i fallet med bonden Leonora. I år har det visats särskilt stort intresse för bönderna som ska delta, därför har Linda Lindorff och produktionen valt att sätta hårda regler.
– Våra bönder är så otroligt galet underbara! Så bra, så spännande, roliga, snygga och karismatiska att det riskerar bli fullkomlig huggsexa. Rena rama kärlekskriget. Det är nog många som kanske blir förvånade nu men jag tror på allvar vi måste ha regler för hur man hanterar flörtar på social media och fysiska närmanden för att det inte ska bli kaos, har Linda Lindorff förklarat på bloggen.

En annan ny bestämmelse är att deltagarna kommer att övervakas så att inga hemliga träffar sker på nätterna.

Foto: TV4

Det är nog säkrast att vidta en sådan åtgärd, eller vad tycker du? Dela om du ser fram emot kommande säsong av Bonde söker fru.

Exit mobile version